Χειμερινές διαδρομές του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας με το Κ.Π.Ε. Φιλιατών



Παρά τις αρχικές αντίξοες καιρικές συνθήκες την Πέμπτη 13/12/2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η περιβαλλοντική εξόρμηση του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας σε 3 διαφορετικούς προορισμούς. Πλαίσιο, Γηρομέρι, Φοινίκι. 
Ο καιρός γρήγορα βελτιώθηκε και το πρόγραμμα: "Παραδοσιακοί οικισμοί, πετρογέφυρα, μύλοι" ολοκληρώθηκε ομαλά. 
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους αρχηγούς και συνοδούς εκπαιδευτικούς των τριών Λεωφορείων για τον άριστο συγχρονισμό ώστε όλοι οι μαθητές να παρακολουθήσουν με κυκλική εναλλαγή την παρουσίαση του προγράμματος στο ΚΠΕ Φιλιατών. 
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές για την συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον που επέδειξαν σε όλη την διάρκεια της εξόρμησης. 
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπεύθυνο του Κ.Π.Ε. Φιλιατών κο Νικολάου Μάρκο και τους 2 συνεργάτες-ξεναγούς που είχαμε μαζί μας για την άριστη συνεργασία αλλά και την προσφορά τους σε χυμούς και σάντουιτς σε όλους τους μαθητές μας.


 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.