• Επικαιρότητα

  Θρήνος στο Φιλιάτι για 46χρονο που έχασε τη ζωή του στο κυνήγι  Στο κυνήγι, την αγαπημένη του συνήθεια άφησε την τελευταία του πνοή ένας 46χρονος από τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας.

  Ο 46χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, πιθανότατα προδόθηκε από την καρδιά του και άφησε την τελευταία του πνοή, στο Δέλτα του Καλαμά, στην περιοχή της Κεστρίνης.

  Το μεσημέρι του Σαββάτου δεν προσήλθε στο σημείο που είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους του, ενώ στις τηλεφωνικές τους κλήσεις δεν απαντούσε.

  Οι ίδιοι γνωρίζοντας καλά την περιοχή κατάφεραν κι εντόπισαν το σημείο όπου βρίσκονταν ο φίλος τους, αλλά ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να τον προσεγγίσουν.

  Έτσι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία με την σειρά της ζήτησε και την συνδρομή του Λιμενικού, δυνάμεις του οποίου έσπευσαν στην περιοχή και μετέφεραν τους άντρες της αστυνομίας για την αυτοψία.

  Μετά από επιχείρηση που έγινε, ανασύρθηκε ο 46χρονος ο οποίος ήταν ήδη νεκρός.

  Ο θάνατός του 46χρονου υδραυλικού, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία των Φιλιατών, συγκλόνισε τους φίλους του και συγχωριανούς του ενώ η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος.

  Για τα ακριβή αίτια θανάτου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία νεκροτομή.


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad