Η Ήπειρος… απογειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

  
Μία ακόμη πρωτοποριακή δράση για την εξωστρέφεια του τουρισμού και των τοπικών προϊόντων, υλοποίησε η Περιφέρεια Ηπείρου την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, με εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ταξιδιώτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά εδέσματα και ποτά της Ηπείρου, να φωτογραφηθούν σε photobooth με background τοπία της Ηπείρου, να απολαύσουν βίντεο σε οθόνες με τις ομορφιές της Ηπείρου και να γνωρίσουν την παραδοσιακή τέχνη της αργυροτεχνίας μέσω της έκθεσης χειροποίητων ασημένιων κοσμημάτων του ΚΕΠΑΒΙ. 


Ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Στράτος Ιωάννου, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε πώς «η Περιφέρεια στο πλαίσιο των δράσεων της για την προβολή του τουρισμού της Ηπείρου, επέλεξε να συνεργαστεί με το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” προκειμένου να προβάλλει τις ομορφιές, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό της Ηπείρου. Ήταν μια αξιόλογη δράση, καθώς δείξαμε πως η Ήπειρος με τους οδικούς άξονες και τα αεροδρόμια, είναι κοντά πλέον στην Αθήνα και στην Αττική. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πρωτοβουλία που αναλάβαμε σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Αεροδρομίου, για την προώθηση του τουρισμού στην Αττική, αλλά και σε όλο τον κόσμο, καθώς δώσαμε ερέθισμα σε ταξιδιώτες- επισκέπτες του περιπτέρου μας να επισκεφθούν την Ήπειρο και σε άλλους να γίνουν διαφημιστές της».

Η προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας κ. Ιουλία Μαρκούλα, ανέφερε πώς «την εκδήλωση πλαισίωσαν, με ερμηνεία παραδοσιακής μουσικής, το μουσικό σύνολο «Ήνορο» που ανέδειξε τη μοναδικότητα του πολυφωνικού τραγουδιού, ενώ το συγκρότημα Pnoetica, με ένα ψηφιδωτό μοντέρνας και βυζαντινής μουσικής, παρουσίασε τον πλούτο της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μέσα από διασκευές δημοτικών τραγουδιών».

Η Περιφέρεια Ηπείρου, ευχαριστεί για την αποδοχή του αιτήματος και τη συνδρομή της για την επιτυχία της εκδήλωσης, τη Διοίκηση του “Ελ. Βενιζέλος”.


Η Ήπειρος… απογειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Η Ήπειρος… απογειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.