Δωρεάν ίντερνετ για σταθερή και κινητή τηλεφωνία σε πρωτοετείς φοιτητές




Ταχεία πρόσβαση στο Διαδίκτυο με την παροχή επιχορήγησης για ευρυζωνική σύνδεση (σταθερή ή κινητή ) για δώδεκα (12) μήνες θα μπορούν να έχουν οι προπτυχιακοί πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας, που εγγράφονται για πρώτη φορά σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018- 2019.

Πιο συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν με τη μέθοδο Voucher μηνιαία επιχορήγηση η οποία ανέρχεται στα δέκα ευρώ (10 ευρώ) . Η συνολική αξία του κουπονιού θα καλύπτει κατά μέγιστο το εκατό τοις εκατό (100%) του μηνιαίου παγίου της σταθερής ή κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης των δικαιούχων. Οι διαδικασίες απόκτησης του κουπονιού και σύναψης συμβολαίου είναι απλές με ελεύθερη επιλογή παρόχου και συμβολαίου.

Σημειώνεται ότι οι ευρυζωνικές συνδέσεις κινητής που θα διατεθούν στο πλαίσιο της δράσης θα παρέχουν κατ' ελάχιστον 10GB όγκο δεδομένων. Φορέας υλοποίησης της Δράσης, κατόπιν πρότασης της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, είναι το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) του υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, με προυπολογισμό στο ποσό των έξι εκατομμυρίων εξήντα δύο χιλιάδων ευρώ (6.062.000 ευρώ). Θα χρηματοδοτηθεί στο σύνολό του από πόρους προερχόμενους από το αποθεματικό ταμείο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).


 
Δωρεάν ίντερνετ για σταθερή και κινητή τηλεφωνία σε πρωτοετείς φοιτητές Δωρεάν ίντερνετ για σταθερή και κινητή τηλεφωνία σε πρωτοετείς φοιτητές Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.