ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κ. ΘΩΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ για τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ




Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και αγάπη.

Το πνεύμα των ημερών ας γεμίσει τις ψυχές μας με ελπίδα και ας μας εμπνεύσει να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες προκλήσεις της εποχής μας με θάρρος και αποφασιστικότητα με σύμπνοια και συνεργασία.

Το 2019 είναι μια κρίσιμη χρονιά για την χώρα μας. Στην Περιφέρεια Ηπείρου συνεργαστήκαμε, δουλέψαμε με σχέδιο επιλύσαμε σημαντικά προβλήματα και δώσαμε προοπτική στον τόπο, δείχνοντας το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, σε όλους.

Το 2019 είναι μια κρίσιμη χρονιά και για την Ευρώπη. Σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες κάθε κράτους μέλους, είναι χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε τις αρχές και τις αξίες του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Τη νέα χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, βάζοντας στο περιθώριο λαϊκιστές και ακραίους, με εμπιστοσύνη και αλληλοκατανόηση και με το βλέμμα στο μέλλον, ας εργαστούμε σε όλα τα επίπεδα ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.


ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κ. ΘΩΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ για τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κ. ΘΩΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ για τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.