• Επικαιρότητα

  Ηγουμενίτσα: Με συγκίνηση το τρισάγιο για τον αείμνηστο Θεσπρωτό λιμενικό Σωτήριο Τατσάκη  Η οικογένεια και οι συνάδελφοι του αείμνηστου λιμενικού Σωτήρη Τατσάκη και φέτος τέλεσαν, ανήμερα του αγίου Νικολάου (6 Δεκεμβρίου 2018) τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του στην είσοδο του νέου λιμένα Ηγουμενίτσας, δείχνοντας, για μια ακόμη φορά, ότι τον κρατούν νοσταλγικά στην καρδιά τους. 
  Ο επικελευστής, σε ηλικία 37 ετών, το 2009, τραυματίστηκε θανάσιμα από φορτηγό όχημα, στο οποίο επρόκειτο να διενεργηθεί έλεγχος για τον εντοπισμό τυχόν παράνομα διακινούμενων αλλοδαπών προς Ιταλία, στην είσοδο του λιμένα Ηγουμενίτσας. 
  Όλοι θυμούνται, εννέα ολόκληρα χρόνια μετά το θάνατό του , πως ήταν άνθρωπος, που λειτουργούσε με βασικό ηθικό άξονα τα προστάγματα της συνείδησής του, γι' αυτό είχε κατορθώσει να κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό της κοινωνίας. 
  Στο μεταξύ το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας εόρτασε με δοξολογία στο μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας τη μνήμη του αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Παραμυθίας Τίτου. 
  Στον εορτασμό συμμετείχαν οι τοπικές πολιτικές, αυτοδιοικητικές, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές. 


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad