Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ" για τις εκλογές ανάδειξης των αντιπροσώπων των Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας



Συνάδελφοι, την Τρίτη 18/12/2018 ψηφίζουμε για τους εκπροσώπους μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, η νέα Παράταξη που ενεργοποιείται στα Πλαίσια του Συλλόγου μας, πρόσκειται στην «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» τη ΜΟΝΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι εκλογές αυτές έχουν μεγάλη σημασία, διότι θα αποτελέσουν το θεματοφύλακα των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Οι εκπρόσωποί μας που θα εκλεγούν θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στην αιχμή του δόρατος, και θα κληθούν να εξετάσουν και να αποφανθούν για τη νομιμότητα θεμάτων που άπτονται της καθημερινής μας εργασίας και εξέλιξης. 

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ.

ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να προσέλθετε μαζικά για να ψηφίσετε τους εκπροσώπους της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» που δεσμεύονται να λειτουργούν με τις παρακάτω αρχές:

· Να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και δράση με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δικαιωμάτων τους,

· Να δρουν με γνώμονα τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία,

· Να επιβάλλουν τη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα,

· Να παρεμβαίνουν καθημερινά για την προστασία των συναδέλφων από αυθαίρετες και αντιδημοκρατικές πρακτικές, μέσω του Οργάνου, για τον Έλεγχο της Νομιμότητας των Πράξεων της Διοίκησης,

· Να απορρίπτουν Προσπάθειες Ενσωμάτωσης στη Διοίκηση και χρησιμοποίησης του Θεσμού του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για τη συγκρότηση προσωπικών μηχανισμών.

Στη σύντομη πορεία που έχουμε διανύσει αποδεικνύουμε καθημερινά την αποτελεσματικότητα στην προσέγγιση και την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων και υποσχόμαστε ότι θα πορευτούμε κάτω από αυτή τη λογική.

Στην προσπάθειά μας αυτή είναι απαραίτητη η Στήριξή σας.

Στις 18/12/2018 ψηφίζουμε τους υποψηφίους της
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ».

Κάθε ψήφος στους εκπροσώπους της Παράταξής μας σημαίνει για μας ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!!!


Ακολουθεί το ψηφοδέλτιο της Παράταξης για τους εκπροσώπους των Μονίμων Υπαλλήλων, καθώς και των Μεμονωμένων Υποψηφίων των Υπαλλήλων Ι.Δ.Α.Χ., που στηρίζονται από εμάς. 

Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ" για τις εκλογές ανάδειξης των αντιπροσώπων των Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ" για τις εκλογές ανάδειξης των αντιπροσώπων των Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.