10ο σεμιναριο ελληνικων παραδοσιακών χορών


Αγαπητοί φίλοι ,

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε πως διοργανώνουμε το 10ο Σεμινάριο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΙΝΟΣ» στα Γιάννενα . Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2008 με σκοπό να έρθουμε πιο κοντά στην μουσική και χορευτική παράδοση διάφορων περιοχών του Ελληνισμού. Η εκδήλωση του σεμιναρίου είναι μια προσπάθεια προώθησης και επικοινωνίας της μελέτης του λαϊκού μας πολιτισμού , που αξίζει να συνεχιστεί.

Στο φετινό σεμινάριο θα διδαχθούν Χοροί από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα από την Κύθνο και Χοροί της «Χώρας Μετζόβου»(Μέτσοβο , Ανήλιο , Μηλιά , Παναγιά-Κουτσούφλιανη) .

Εισηγητές θα είναι ο Βασίλειος Καρφής , Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής - Χοροδιδάσκαλος(Υπ. Δρ ΤΕΦΑΑ Αθηνών) και η Μαριλένα Τζαλονίκου , Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Χοροδιδάσκαλος.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 από τις 09:30 έως τις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 18ου Δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων και θα ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο πλέον γλέντι «Συνάντηση Παραδοσιακών Ήχων» το βράδυ στις 21:00 στο «ΧΗΤΟΣ LUXURY HALL» με την ορχήστρες του Νίκου Οικονομίδη-Κυριακής Σπανού και του Αποστόλη Μετσοβίτη.

Ελπίζουμε πως και φέτος θα είστε αρωγοί της εκδήλωσης, θα συμμετάσχετε και θα συνδράμετε με την παρουσία σας και την παρότρυνση και άλλων φίλων και συνεργατών.

10ο σεμιναριο ελληνικων παραδοσιακών χορών 10ο σεμιναριο ελληνικων παραδοσιακών χορών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.