Η Ήπειρος «ταξιδεύει» σε 19 προορισμούς - Επενδύει σε γαστρονομία και βότανα



Συμμετοχή σε εκθέσεις στο εξωτερικό, έκδοση προωθητικού υλικού, φιλοξενία ξένων tour operators αλλά και ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πλεονεκτημάτων, την προώθηση της γαστρονομίας και των παραδοσιακών προϊόντων, περιλαμβάνει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου για το 2019. Η προώθηση των τοπικών προϊόντων αποτελεί πυλώνα στην τουριστική προβολή ενώ η τοπική γαστρονομία μπαίνει σε πρώτο πλάνο για πρώτη φορά. Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του 2019 αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής που θα ολοκληρωθεί με το κλείσιμο του ΕΣΠΑ.

Οι αποφάσεις για τις δράσεις του επόμενου διαστήματος ελήφθησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Περιφέρεια θα προχωρήσει σε εκδόσεις, παραγωγή ψηφιακού υλικού και την προβολή ενώ στα δώρα που θα διαθέτει θα περιέχονται πλέον και φάκελοι με τοπικά βότανα!

Η Περιφέρεια θα μετέχει σε εκθέσεις στην Πολωνία, στο Μιλάνο, στη Στοκχόλμη, στο Μόναχο, στο Βελιγράφι, στη Δανία, στο Βερολίνο, στη Μόσχα, στην Κύπρο, στη Γερμανία, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Χάγη. Θα ταξιδέψει συνολικά σε 19 προορισμούς ενώ θα μετέχει και σε εκδηλώσεις που θα γίνουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τίρανα, Σκόπια, Σόφια, Ρώμη, Κωνσταντινούπολη, Σιγκαπούρη και Κίνα!

Για όλες τις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από επαγγελματίες που θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Επίσης στη διάρκεια του έτους θα οργανωθούν ημερίδες, συνέδρια και φεστιβάλ που θα προωθούν το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές εκθέσεις για την προώθηση της γαστρονομίας και των παραδοσιακών προϊόντων σε συνεργασία με Δήμους και επιχειρηματίες.
Η Ήπειρος «ταξιδεύει» σε 19 προορισμούς - Επενδύει σε γαστρονομία και βότανα Η Ήπειρος «ταξιδεύει» σε 19 προορισμούς - Επενδύει σε γαστρονομία και βότανα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.