Οινοπερπατήματα στη Νάουσα - 2ημέρες








2 ήμερη οδική εκδρομή στη Νάουσα με επίσκεψη στο κτήμα Κυρ' Γιάννη όπου θα έχουμε την δυνατότητα ξενάγησης και γευσιγνωσίας δοκιμάζοντας διαφορετικούς οίνους.



Πρόγραμμα εκδρομής

1ημέρα: Συγκέντρωση στο Πνευματικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Νάουσα μέσω της Εγνατίας οδού (όπου θα γίνει στάση καθ΄ οδόν ). 

Άφιξη στο κτήμα Κυρ ‘ Γιάννη.

Απολαύστε την μαγευτική θέα των αμπελιών στις πλαγιές του όρους Βέρμιο, περπατήστε ανάμεσα στα αμπέλια του Ξινόμαυρου, γευθείτε τα κρασιά στον τόπο παραγωγής. Οι νέες επισκέψιμες εγκαταστάσεις σας προσφέρουν την ευκαιρία για ξεχωριστές εμπειρίες οινικού τουρισμού.

Μετά την ξενάγηση και τις δοκιμές των ξεχωριστών οίνων του κτήματος ΚΥΡ ‘ ΓΙΑΝΝΗ αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας στη Νάουσα "Dellagio Hotel". Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας , διανυκτέρευση.

2ημερα: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας αναχωρούμε για το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 πηγάδια όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ. Στη συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφή για Ηγουμενίτσα μέσω της Εγνατίας οδού (όπου θα γίνει στάση καθ΄ οδόν ).

Άφιξη στην Ηγουμενίτσα το απόγευμα, τέλος εκδρομής


Κόστος κατ’ άτομο Δίκλινο 1κλινο
16/02 70 € +10 €

Περιλαμβάνονται:
Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό σε δίκλινα δωμάτια
Μετακινήσεις – περιηγήσεις βάσει προγράμματος με πολυτελή πούλμαν
Συνοδός του γραφείου μας
Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
Ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο είναι 1,5
Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους

Κάντε κράτηση τηλεφωνικά στο 2665024209 η στο γραφείο μας | 
Ηγουμενίτσα, 46100 - 8ης Δεκεμβρίου 11Α

Για Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
Οινοπερπατήματα στη Νάουσα - 2ημέρες Οινοπερπατήματα στη Νάουσα - 2ημέρες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.