Στο "σφυρί" δεκάδες οχήματα από το τελωνείο Ηγουμενίτσας - Την Τετάρτη η δημοπρασία



Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δημοπρασία του - πρώην - ΟΔΔΥ (πλέον ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) και αφορά σε οχήματα. 
 
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ.. στο τελωνείο Ηγουμενίτσας και την αίθουσα δημοπρασιών (παλαιό λιμάνι) προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, όπου θα εκποιηθούν 14 επιβατικά οχήματα, ένα φορτηγό για κυκλοφορία και 19 οχήματα τέλους κύκλου ζωής. 

Όπως θα δείτε και από την σχετική λίστα θα υπάρξει Audi A4 με τιμή εκκίνησης τα 500 ευρώ, ενώ στην ίδια τιμή θα δημοπρατηρθούν Skoda Octavia αλλά και Opel Astra. Με τιμή εκκίνησης τα 250 ευρώ θα πουληθούν (τιμή εκκίνησης) Opel Vectra αλλά και Ford Escort. 
 
Όλα τα οχήματα που θα δημοπρατηθούν μπορεί ο καθένας να τα ελέγξει...

Η επίσκεψη για έλεγχο θα μπορεί να γίνει από την Πέμπτη 10 έως και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου (εκτός Σαββάτου - Κυριακής) από τις 9:00 έως τις 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες ισχύει το τηλέφωνο του τελωνείου Ηγουμενίτσας (26653 62529).

Για να δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα οχήματα πατήστε ΕΔΩ
Στο "σφυρί" δεκάδες οχήματα από το τελωνείο Ηγουμενίτσας - Την Τετάρτη η δημοπρασία Στο "σφυρί" δεκάδες οχήματα από το τελωνείο Ηγουμενίτσας - Την Τετάρτη η δημοπρασία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 14, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.