Ο Νίκος Γώγος, υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου - Η ανακοίνωση υποψηφιότητας (+ΒΙΝΤΕΟ)



Αγαπητοί συμπολίτες,

Όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας, βιώνουμε μια έντονη ανάγκη για αλλαγή. Να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει, δεν μας ταιριάζει, δεν μας αξίζει. Και πρέπει να δράσουμε εμείς οι ίδιοι. Να ξεβολευτούμε και να υποστούμε το κόστος, ώστε να πετύχουμε την αλλαγή που επιθυμούμε.

Αυτή η στιγμή για μένα ήρθε. Ήρθε η ώρα να προσφέρω, να δουλέψω σκληρά, για αυτό τον ιστορικό τόπο και τους ανθρώπους του.

Αποφάσισα, να δημοσιοποιήσω τη συμμετοχή μου στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού, ανταποκρινόμενος τόσο στις εκκλήσεις πολλών συνδημοτών που αγαπούν άδολα τον τόπο μας, όσο και στην πεποίθησή μου πως αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα.

Πρόθεση μου, είναι η συγκρότηση ενός συνδυασμού ανεξάρτητου, απολύτως αντιπροσωπευτικού της κοινωνίας μας, μιας συνεκτικής ομάδας συμπολιτών μας, έτοιμη να παράξει έργο από την πρώτη μέρα. Ικανή να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις του αύριο, μακριά από την ιδιοτέλεια της κεντρικής εξουσίας. Μια ομάδα που τροφοδοτείται από καθαρό αίσθημα ευθύνης, έχοντας συναίσθηση της ιστορικής ευθύνης της γενιάς μας για το μέλλον του τόπου.

Αυτό που μας ενώνει δεν είναι κάποια ιδεολογία, αλλά η πίστη στις δυνάμεις μας και η πεποίθηση πως μαζί οι πολίτες της Παραμυθιάς μας και όλου του Δήμου Σουλίου, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θέλουμε να δώσουμε άμεσα κι έμπρακτα την ευκαιρία στους ανθρώπους αυτού του τόπου, να μπορέσουν να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και να αποδείξουν τι πραγματικά αξίζουν.

Στόχος μας η βιώσιμη ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Η αναζωογόνηση της υπαίθρου, η τόνωση της παραγωγής, η προστασία και ανάδειξη του μοναδικού φυσικού μας πλούτου, καθώς και της πολύτιμης πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Σήμερα, κάνουμε μια νέα αρχή. Όλοι μαζί! Γι’ αυτό σας καλώ να συμπορευθείτε στην προσπάθεια για την πραγματική αναγέννηση και προκοπή του τόπου. Μια τοπική αναγέννηση, χωρίς συμβιβασμούς, με θεμέλιο της παραδοσιακές μας αρχές και αξίες, κι επίκεντρο τον άνθρωπο.

Σας ευχαριστώ θερμά,
Νίκος Γώγος

* Ο Νίκος Γώγος είναι υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) και υπηρετεί στην Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων. Είναι παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών και ζει την Παραμυθιά.
 
Ο Νίκος Γώγος, υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου - Η ανακοίνωση υποψηφιότητας (+ΒΙΝΤΕΟ) Ο Νίκος Γώγος, υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου - Η ανακοίνωση υποψηφιότητας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 19, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.