Νικόλας Κάτσιος: Σημαντικό κεφάλαιο για το Δήμο Σουλίου οι απόδημοι

 
Το μήνυμα ότι οι απόδημοι του Δήμου Σουλίου αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον τόπο μας, έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος, από την Αθήνα, όπου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας. Τον Ν. Κάτσιο, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ηπείρου υποδέχθηκε το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης το οποίο τον ενημέρωσε για τη σημαντική δραστηριότητα των Παραμυθιωτών της Αθήνας που διατηρούν ζωντανή από γενιά σε γενιά στην πρωτεύουσα την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

«Βιώνουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, όμως μέσα από την αναπτυξιακή ανάταξη που επιτεύχθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα στην Περιφέρεια Ηπείρου, δώσαμε πνοή και όραμα στην περιοχή μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ν. Κάτσιος στο σύντομο χαιρετισμό του. Στη συνέχεια, κάλεσε τους απόδημους συμπατριώτες του σε ένα μόνιμο και γόνιμο διάλογο, προκειμένου να χαράξουν από κοινού τους άξονες μιας εποικοδομητικής συνεργασίας, ώστε ο νόστος, οι προτάσεις αλλά και οι σημαντικές πρωτοβουλίες των Παραμυθιωτών της αποδημίας να βρουν το πραγματικό τους νόημα και περιεχόμενο στη νέα δημοτική αρχή του δήμου Σουλίου.

 
«Αποτελείτε ένα ζωντανό και αναπόσπαστο κύτταρο του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου και ζήτησε από τους συμπατριώτες του να γίνουν οι αρωγοί της προσπάθειας προκειμένου να πάει ο Δήμος Σουλίου μπροστά! Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στους αποδήμους Παραμυθιώτες η δέσμευσή του Ν. Κάτσιου να προσδώσουμε και πάλι στην Παραμυθιά λίγη από τη χαμένη της αίγλη, μέσα από την επικαιροποίηση της Μελέτης ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλη μας.

Ο Ν. Κάτσιος, κατά τη διάρκεια της διήμερης παρουσίας του στην Αθήνα είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει επαφές και συναντήσεις με απόδημους συμπατριώτες του, μέλη της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας, καθώς και με απόδημους επιστήμονες από τους οποίους ζήτησε τις ιδέες, τις προτάσεις, τη γνώση τους αλλά και τη στήριξή τους στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση του Δήμου Σουλίου.

Νικόλας Κάτσιος: Σημαντικό κεφάλαιο για το Δήμο Σουλίου οι απόδημοι Νικόλας Κάτσιος: Σημαντικό κεφάλαιο για το Δήμο Σουλίου οι απόδημοι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.