Ηγουμενίτσα: Γιατί πανηγυρίζει ο Αντιδήμαρχος;



Πέσαμε τυχαία πάνω σε ανάρτηση του Αντιδήμαρχου Ηγουμενίτσας κ. Πάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook και πραγματικά δεν πιστεύαμε τα όσα διαβάζανε τα μάτια μας.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με το σχέδιο του ιδιώτη επενδυτή και νέο αφεντικό στο 100% του ιστορικού ξενοδοχείου Regina Mare στο Καραβοστάσι στην Πέρδικα του Δήμου Ηγουμενίτσας, την συνόδευε με το εξής κείμενο: 
"Η Συνεργασία συνεχίζεται... Αυτός είναι σχεδιασμός για το νέο πενταστερο ξενοδοχείο στην παραλία Καραβοστασι, στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Σε λίγες ημέρες επίσημη ενημέρωση των Δημοτών, στο Συνεδριακό κέντρο της Πέρδικας" .


Για ποια ακριβώς συνεργασία μιλάει ο αγαπητός Δημήτρης στην ανάρτησή του;

Ο κ. Πάκος γνωρίζει από πρώτο χέρι τα όσα έχουν συμβεί με το ξενοδοχείο, αφού διετέλεσε δύο φορές πρόεδρος της Κοινότητας Πέρδικας.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ως φυσικός συνεχιστής της Κοινότητας Πέρδικας, κατείχε το 28,5% των μετοχών του ξενοδοχείου.
Περιουσία των δημοτών που χάθηκε από τα χέρια μας. 

Όπως επίσης ότι αυτό κατασχέθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς και πως η προηγούμενη διαχειρίστρια εταιρία, χρωστούσε 733.000€ στον Δήμο Ηγουμενίτσας και πως ο δήμος διεκδικούσε 328.000€ από το ποσό του πλειστηριασμού (4.666.666€, τον πλειστηριασμό κέρδισε  η ίδια η Τράπεζα και το πούλησε σε ιδιώτη) .

Εάν πάλι δεν τα θυμάται, ας παρακολουθήσει το βίντεο που ακολουθεί, με τα όσα ανέφερε ο δήμαρχός του, στο δημοτικό συμβούλιο, τον Ιούνιου του 2015 

Είναι εμφανέστατη η προεκλογική σκοπιμότητα της ανάρτησης, παρουσιάζοντας ως "επιτυχία", μια παταγώδη αποτυχία.

Πάντως από τα σχόλια που ακολούθησαν στην ανάρτηση του κ. Πάκου, φάνηκε πως ο κόσμος δεν έφαγε το κουτόχορτο.

Ηγουμενίτσα: Γιατί πανηγυρίζει ο Αντιδήμαρχος; Ηγουμενίτσα: Γιατί πανηγυρίζει ο Αντιδήμαρχος; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.