Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία (;)


Με τη συζήτηση στην βουλή για τη ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση να βρίσκεται σε εξέλιξη, φωτιά έχουν πάρει οι προσπάθειες των κομμάτων, να εμφανιστούν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Στο Νομό Θεσπρωτίας, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, το κόμμα του ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ) έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο, τουλάχιστον κατά 75%.

Οι πληροφορίες μας, μιλάνε για τρία πρόσωπα που έχουν ήδη πει το ΟΚ στα κεντρικά του κόμματος.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και πρόεδρο της περιφερειακής ένωσης επιμελητηρίων Ηπείρου κ. Αλέκο Πάσχο, τον προϊστάμενο της ΔΕΗ βορειοδυτικής Ελλάδος κ. Σπύρο Μπότο και τη πνευμονολόγο και πρώην δημοτική σύμβουλο κα. Μαρία Σαμίου, η οποία , για τους γνωρίζοντες τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ, είναι επιλογή του τέως Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιώργου Κάτσινου.

Η δεύτερη γυναίκα που θα συμπληρώσει το καρέ του ψηφοδελτίου, δεν αποκλείεται να είναι η νυν Δήμαρχος Σουλίου κα Σταυρούλα Μπραΐμη, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα, να έχει ξεκαθαρίσει το τί τελικά θα πράξει.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Με τα τέσσερα αυτά πρόσωπα, η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, πιστεύει πως θέτει τις βάσεις για τη διεκδίκηση της δεύτερης έδρας του νομού Θεσπρωτίας.

Εάν θα το καταφέρει, θα φανεί στο ... "χειροκρότημα".
Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία (;) Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία (;) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.