Τα είπε ο Γιάννης Καραγιάννης με το ΔΣ του Σουλίου Παραμυθιάς



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς, συλλόγους και υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και των τρόπων συνεργασίας, συναντήθηκε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου με το ΔΣ του Α.Π.Σ Σούλι Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα με την πρόεδρο Ντούμα Έρρικα και τα μέλη Ευαγγέλου Παναγιώτη, Γιαννάκη Ιωάννη και Μάνο Θεόδωρο.

Τα μέλη του ΔΣ των πρωταθλητών μας, ζήτησαν από τον υποψήφιο Δήμαρχο Σουλίου μια σειρά από λειτουργικές παρεμβάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Γήπεδο της Παραμυθιάς, όπως κανονισμός λειτουργίας – χρήσης του γηπέδου, η τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα (ταρτάν), η κατασκευή τουαλετών για το κοινό, η κατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων, η ολική περίφραξη των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και η διάθεση ενός Δημοτικού Υπαλλήλου για τις ανάγκες του Δημοτικού Γηπέδου. Επίσης ζήτησαν να χορηγούνται σε όλα τα αθλητικά σωματεία αναλογικά βάση της δουλειάς που γίνεται και των αριθμό των αθλητών, το πόσο των 45.000€ που επιδοτεί το κράτος την Δημοτική Αρχή για τα αθλητικά σωματεία, ενώ όπως ανέφεραν τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχουν λάβει καμιά επιχορήγηση από τον Δήμο Σουλίου.

Με αφορμή την συνάντηση υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, δήλωσε:

«Ο Αθλητισμός είναι ανάγκη και δικαίωμα της νεολαίας και το ΑΠΣ Σούλι Παραμυθιάς όχι απλά προάγει τον αθλητισμό άλλα πρωταγωνιστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία αγωνιζόμενο με ήθος, κάτι που αναγνωρίζουν ακόμα και οι αντίπαλες ομάδες. Χρέος μας είναι να τους προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα για να συνεχίζουν αφενός να δίνουν μια ευκαιρία στους νέους μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό μέσω των ακαδημιών, αφετέρου να συνεχίσουν τον πρωταθλητισμό στο απαιτητικό πρωτάθλημα που αγωνίζονται και γιατί όχι να τους βοηθήσουμε να ανεβούν στην Β’ Εθνική κατηγορία. Τα αιτήματα τους είναι δίκαια και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος πάση θυσία να υλοποιηθούν στο ακέραιο και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε».

Οι συναντήσεις του Υποψήφιου Δήμαρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με φορείς και υπηρεσίες του Δήμου Σουλίου, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Από το Γραφείο Τύπου
Τα είπε ο Γιάννης Καραγιάννης με το ΔΣ του Σουλίου Παραμυθιάς Τα είπε ο Γιάννης Καραγιάννης με το ΔΣ του Σουλίου Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.