Η νύχτα βγάζει επίσκοπο και ... η εξέδρα Περιφερειάρχη;


Το ότι, ο κατά δήλωσή του, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Ριζόπουλος είναι επικοινωνιολόγος το γνωρίζουμε καλά. Και από όσα γνωρίζουμε είναι μάλιστα και καλός.

Ξέρει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης για την αυτοπροβολή του, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Το ότι θα χρησιμοποιούσε μία δημοτική αρχή και μία θρησκευτική εορτή για να κερδίσει τις εντυπώσεις, είναι κάτι καινούργιο και εκθέτει κυρίως τους τοπικούς πατρόνες του.

Και μιλάμε για την δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας, η οποία ήταν υπεύθυνη για την εορτή του αγιασμού των υδάτων.

Την πόλη της Ηγουμενίτσας επέλεξε λοιπόν ο κ. Ριζόπουλος, τόσο για να εκκλησιαστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας όσο και για να παρακολουθήσει την τελετή του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της πόλης.

Αναφέρετο δικαίωμά του φυσικά.

Μάλιστα για να καλύψει το γεγονός, της παρουσίας του κ. Ριζόπουλου στην Ηγουμενίτσα, κατέφθασε συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού των Ιωαννίνων (από όπου και η φωτογραφία).

Ο κ. Ριζόπουλος ξάφνιασε τους επισήμους, όταν ακάλεστος, ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων.

Και λέμε ακάλεστος διότι το ποιός ανεβαίνει σε εξέδρα επισήμων, ορίζεται βάση συγκεκριμένου πρωτοκόλλου (ΦΕΚ 1488/2006 - Αριθμ.52749) και μόνο μετά από γραπτή πρόσκληση του αρμόδιου δημόσιου φορέα, στην προκειμένη περίπτωση τον Δήμο Ηγουμενίτσας.

Πουθενά δεν αναφέρεται στον καθορισμό σειράς προβαδίσματος των, κατά τις επίσημες εορτές και τελετές, ότι μπορεί να παραστεί κάποιος που έχει δηλώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος, για οποιαδήποτε θέση.

Και ο κ. Ριζόπουλος δεν είναι καν υποψήφιος. Είναι κάποιος που έχει δηλώσει δημόσια την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος. Υποψήφιος θα είναι μετά την ανακήρυξή του από το Πρωτοδικείο. Και πάλι τότε, δεν θα έχει το δικαίωμα να ανέβει στην εξέδρα των επισήμων. Εάν καταφέρει και εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος, τότε ναι. Θα έχει αυτό το δικαίωμα, βάση σειράς.

Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, καλό θα είναι να αναγνωρίσει την ευγένεια των Θεσπρωτών, που δεν τον αντιμετώπισαν όπως ο δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.
Η νύχτα βγάζει επίσκοπο και ... η εξέδρα Περιφερειάρχη; Η νύχτα βγάζει επίσκοπο και ... η εξέδρα Περιφερειάρχη; Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.