Δέκα πράγματα που έμαθα ή επιβεβαίωσα τη χρονιά που πέρασε - Της Βασιλικής Πάντου




#1. Η μόνη μας περιουσία είναι όσοι αγαπάμε και μας αγαπούν.

#2. Το καλοκαίρι είναι πάντα πιο υποφερτό από το χειμώνα.

#3. Σε μια εποχή με πολύ μετριότητα τα αληθινά πρόσωπα και οι σπουδαίες προσωπικότητες θα λάμπουν και φεγγοβολούν ότι κι αν συμβαίνει γύρω τους.

#4. Η αλληλεγγύη είναι το μόνο αντίδοτο στη βαρβαρότητα.

#5. Πόσο δύσκολο πράγμα είναι η συνεργασία και η συνεννόηση;

#6. Αλλά τελικά πόσο όμορφα πράγματα μπορείς να δημιουργήσεις όταν τελικά σε μια ομάδα πετύχεις και τα δύο!

#7. Δεν ξέρω αν η ελληνική τηλεόραση καθρεφτίζει την ελληνική κοινωνία ή το ανάποδο, πάντως και στις δυο περιπτώσεις τα είδωλα είναι θολά, σκονισμένα. Και σίγουρα όχι υγιή.

#8. Οι μικρές αποδράσεις, οι βόλτες στην πόλη, οι συναρτήσεις με φίλους, είναι ένας ασφαλής τρόπος για να κρατιέσαι σε φόρμα έμπνευσης. Μοιάζουν με τις ανάσες μετά από μεγάλες βουτιές στο βυθό.

#9. Νομίζω ότι η Ηγουμενίτσα είναι η πιο φωτογραφημένη πόλη της Ελλάδος από τους ιδίους τους κατοίκους της. Κι αυτό αποτελεί απόδειξη πως την αγαπάμε αυτήν τη πόλη.

#10. Χρειαζόμαστε επειγόντως σαν πόλη ένα αισιόδοξο αφήγημα. Ρεαλιστικό και σίγουρα όχι από αυτά που μέχρι τώρα μας αφηγούνται.

Βασιλική Πάντου
Υποψήφια Δημ. Σύμβουλος Ηγουμενίτσας
Δέκα πράγματα που έμαθα ή επιβεβαίωσα τη χρονιά που πέρασε - Της Βασιλικής Πάντου Δέκα πράγματα που έμαθα ή επιβεβαίωσα τη χρονιά που πέρασε - Της Βασιλικής Πάντου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.