Για καταγγελία «χρηματισμού» που πρεπει να διερευνηθεί κάνει λόγο η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας



Συνάδελφοι, λυπούμαστε πραγματικά για την τροπή που έχει πάρει το θέμα της καταγγελίας του Συναδέλφου Βαγγέλη Χαλμαντζή, την οποία δημοσίευσε στο blog : www.dimoithesprotias.blogspot.com, στις 16 και 22/01/2019.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε «χρηματισμό», με το ποσό των 100€, κάτι που αποτελεί διπλασιασμό του ποσού (2Χ50€) που λαμβάνουν μηνιαίως οι Συνάδελφοι ΙΔΑΧ του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ηγουμενίτσας, επειδή κέρδισαν την αγωγή για τον 13ο και 14ο μισθό.

Πρώτα απ’ όλα, το θέμα αυτό, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΊΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΌΜΕΝΑ ΜΈΡΗ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ ΤΟΥΣ.

Αν όντως αποδειχθεί το βάσιμο των καταγγελιών, τότε αυτό αποτελεί ΕΜΠΑΙΓΜΌ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΈΛΦΩΝ !!!

Παρ’ όλ’ αυτά, θα πρέπει να τονίσουμε ότι, μεταξύ των συναδέλφων που έχουν δικαιωθεί για το 13ο και 14ο μισθό, υπάρχουν και Συνάδελφοι ΙΔΟΧ οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές των Υ.Σ. και σίγουρα θίγονται από τις λέξεις «χρηματισμός», «εξαγορά ψήφων» που υπάρχουν στην εν λόγω Καταγγελία. Για τους συναδέλφους αυτούς το ποσό των 100€ ήταν μια «ανάσα», όντας απλήρωτοι την περίοδο των Εορτών!!!

Συνάδελφοι, πάγια θέση της Παράταξής μας ήταν και είναι το μηνιαίο ποσό που λαμβάνουν οι δικαιούχοι να είναι μεγαλύτερο, κάτι που διεκδικήσαμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε!!!

Σεβόμενοι όμως τα οικονομικά του ΠΑΚΠΠΟ, όπως μας τα παρουσίασαν τουλάχιστον, καθώς και την απόφαση που έλαβε το Δ.Σ του Νομικού Προσώπου, αποδεχτήκαμε την υλοποίηση της αρίθμ. 58/2018 Απόφασής του .

Απεναντίας, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο καταστρατήγησης της απόφασης, κατάργησης κάθε έννοιας νομιμότητας χωρίς οι θεσμοθετημένοι φορείς (μέλη του Δ.Σ του ΠΑΚΠΠΟ) να γνωρίζουν οτιδήποτε, με αποτέλεσμα να λειτουργούν ΚΑΠΟΙΟΙ με τακτικές ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ !

Συνεπώς θα πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση από τα αρμόδια όργανα (ΠΑΚΠΠΟ, ΔΗΜΟΣ, ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ) να βρεθούν ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες !

Δεν θα επιτρέψουμε επ’ ουδενί λόγω να θίγονται οι Συνειδήσεις και η Αξιοπρέπεια όλων μας.

Δεν θα επιτρέψουμε να κατηγορούνται οι Συνάδελφοι που υπηρετούν στις Υπηρεσίες του Νομικού Προσώπου και υπογράφουν για οικονομικά θέματα.

Δεν θα επιτρέψουμε να λοιδορούνται οι Δικαιούχοι, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

“Μπορείς να τους ξεγελάς όλους, για λίγο καιρό,
λίγους για κάποιο διάστημα,
αλλά όχι όλους για πάντα!”
Aβραάμ Λίνκολν

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας
Για καταγγελία «χρηματισμού» που πρεπει να διερευνηθεί κάνει λόγο η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας  Για καταγγελία «χρηματισμού» που πρεπει να διερευνηθεί κάνει λόγο η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.