Θεσπρωτία: Μόνο με αλυσίδες η κίνηση στην Εγνατία



Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, ανακοινώνει ότι για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων λόγω χιονοπτώσεων – παγετού και μέχρι ύφεσης των δυσμενών καιρικών φαινομένων και εξομάλυνσης της οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων, ισχύουν προσωρινές απαγορεύσεις κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων, ύστερα από σχετικές Αποφάσεις των υφισταμένων Διευθύνσεων Αστυνομίας, σήμερα (09-01-2019), στα κάτωθι σημεία του οδικού δικτύου της Θεσπρωτίας:

Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας:
Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων που κινούνται στην Εγνατία Οδό (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) από χ/θ 21,500 (Κόμβος Νεοχωρίου) έως χ/θ 49,000 (Κόμβος Τύριας).
Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στο προαναφερόμενο οδικό δίκτυο, όλων των λοιπών κατηγοριών οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.
Την απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες και κινούνται στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας (από το 50ο έως και το 65ο χιλιόμετρο), όταν και όπου αυτό απαιτείται κατά την κρίση του Διοικητή του Τ.Τ. Ηγουμενίτσας.

Θεσπρωτία: Μόνο με αλυσίδες η κίνηση στην Εγνατία Θεσπρωτία: Μόνο με αλυσίδες η κίνηση στην Εγνατία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.