Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας με την αλλαγή του χρόνου Κάτσης και Γιόγιακας




Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, άλλαξαν τον χρόνο οι βουλευτές Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας.

Οι 2 βουλευτές αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό της διεύθυνσης και έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Σε σχετική ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μάριος Κάτσης ανέφερε:

«Αλλαγή του χρόνου και ανταλλαγή ευχών για καλή χρονιά και Ευτυχισμένο 2019, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας με τους εργαζόμενους αστυνομικούς. Τους ευχήθηκα μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την υπόσχεση, ότι η Πολιτεία θα συνεχίσει να αποκαθιστά τις αδικίες και τη νέα χρονιά, όπως έπραξε και το 2018, μετά και την οριστική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια τον περασμένο Αύγουστο. Ευτυχισμένο το 2019 – Χρόνια Πολλά!»

Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Θεσπρωτίας Βασίλης Νάκος, ανέφερε:

Στην αφετηρία του Νέου Έτους εύχομαι σε όλες και όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, δύναμη και προκοπή! Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας δίπλα στους συναδέλφους και αυτόν τον χρόνο στηρίζοντας και αναδεικνύοντας το λειτούργημα του αστυνομικού στην κοινωνία . Η Νέα Χρονιά ας είναι χρονιά ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2019!

ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!»


 
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας με την αλλαγή του χρόνου Κάτσης και Γιόγιακας Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας με την αλλαγή του χρόνου Κάτσης και Γιόγιακας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 02, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.