Από τη Θεσπρωτία η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη, σύζυγος του Ν. Μανιαδάκη, της "Νovartis"

 
Ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό αλλά η γνωστή πρώην τραγουδίστρια Χριστίνα Φρμάκη, που, όπως θεωρούν οι συντοπίτες της, είναι πολύ προσγειωμένη και ολοκληρωμένη ως προσωπικότητα, σύζυγος του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη, που τον τελευταίο καιρό, με αφορμή τη "Νovartis" , βρίσκεται στην επικαιρότητα, κατάγεται από το Γαρδίκι και οι συγχωριανοί της λένε καλά λόγια, χαρακτηρίζοντάς την ως χαρισματική και σεμνή, αυτοπειθαρχημένη και σοβαρή και με ηθικά αντανακλαστικά, με ομορφιά εσωτερική και εξωτερική, καθώς και δημιουργική στη ζωή της και αφοσιωμένη σύζυγο και μητέρα. 
 
Εγκατέλειψε νωρίς το τραγούδι, παρότι είχε μεγάλη μεγάλη επιτυχία στο χώρο αυτό, όπως και στο θέατρο, όπου δοκίμασε τον εαυτό της, και ασχολήθηκε με επιχειρηματικές δραστηριότητες. 
 
Στον τόπο της οι άνθρωποι εκφράζονται πολύ θετικά γι' αυτή και εκδηλώνουν και αισθήματα συμπάθειας. 
 
Από τη Θεσπρωτία η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη, σύζυγος του Ν. Μανιαδάκη, της "Νovartis" Από τη Θεσπρωτία η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη, σύζυγος του Ν. Μανιαδάκη, της "Νovartis" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.