Ηγουμενίτσα: Κοπή πίτας στην 3η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.


Την καθιερωμέμη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η 3η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. στα γραφεία της στην Ηγουμενίτσα.
Την κοπή τίμησαν με την παρουσία τους οι : κ.Νταης Ανδρέας Διευθύνων Σύμβουλις Ο.Λ.ΗΓ. ,κ.Πάσχος Αλέκος Πρόεδρος επιμελητηρίου Θεσπρωτίας , κ.Ντίνης Φώτιος Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας , κ.Μάζη Αντώνιο Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας , κ. Γκιόκα Λεωνίδα Διοικητής Πυροσβεστικής Θεσπρωτίας, κ.Καρατζιό Χρήστο Διοικητής του 628 Τ.Π. Φιλιατών ,κ.Μπακολιάς Σταύρος Τουριστικός Πράκτορας της ANEK LINES σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα, κ.Κανάτσος Νικολαος εκπρόσωπος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΒΔ Ελλάδος, Προϊσταμένοι τομέων του Κ/Λ Ηγουμενίτσας και Στελέχη της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.
Το λόγο πήρε ο Διοικήτης της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος όπου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους ,εξήρε την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμο των Στελεχών αλλά και των υπηρεσιών της 3η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ,τα θετικά αποτελέσματα για το έτος 2018 στις διάφορες καταστάσεις οι οποίες υπήρξαν και στο τέλος ευχήθηκε για το έτος 2019 υγεία σε όλους και καλές υπηρεσίες.
Ηγουμενίτσα: Κοπή πίτας στην 3η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Ηγουμενίτσα: Κοπή πίτας στην 3η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.