Στην πυροσβεστική Παραμυθιάς ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Ηλίας Κουτσής



Μέλη του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Σουλίου με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Κουτσή επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς.

Συζήτησαν με τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους και ενημερωθήκαν για τα φλέγοντα ζητήματα από τον προϊστάμενο του κλιμακίου επιπυραγό Ευάγγελο Μπέλλο.

Ο Ηλίας Κουτσής τόνισε ότι διαχρονικά τόσο ως ΚΚΕ όσο και ως Λαϊκή Συσπείρωση χτυπάμε «καμπανάκι κινδύνου» προς τους κυβερνώντες, τα άλλα κόμματα και τον ελληνικό λαό, για να αποκτήσουν προτεραιότητα τα ζητήματα της πυρασφάλειας και της δασοπροστασίας. Στάθηκε στα ζητήματα πρόληψης, υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης αλλά και στον ελλιπέστατο σχεδιασμό πολιτικής προστασίας από την πλευρά του δήμου μας.

Τόνισε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι αρωγός στα δίκαια αιτήματα των πυροσβεστών αλλά και στην κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης που να λαμβάνει υπόψη το σύνολο των κινδύνων στην περιοχή μας.

Τέλος επισήμανε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση είναι κατηγορηματικά αντίθετη στα σχέδια επιχειρηματικής δραστηριότητας που αναπτύσσουν οι λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στο χώρο της δασοπροστασίας.

Από την πλευρά τους ο προϊστάμενος και οι πυροσβέστες επισήμαναν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κλιμάκιο (υποστελέχωση, παλαιότητα οχημάτων, δυσαναλογία έκτασης αρμοδιότητας του κλιμακίου σε σχέση με το προσωπικό και τα μέσα) τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις λύνονται χάρη στην αυταπάρνηση του προσωπικού και έκαναν έκκληση στη Λαϊκή Συσπείρωση να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αναβάθμισης του κλιμακίου Παραμυθιάς.

Τέλος εξέφρασαν τους ενδοιασμούς τους για το επίπεδο πολιτικής προστασίας και ετοιμότητας στην περιοχή μας, έναν κρίσιμο τομέα στον οποίο εμπλέκονται δεκάδες υπηρεσίες
Στην πυροσβεστική Παραμυθιάς ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Ηλίας Κουτσής Στην πυροσβεστική Παραμυθιάς ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Ηλίας Κουτσής Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.