Εγκαίνια για το νέο κατάστημα βιολογικών προϊόντων στην Ηγουμενίτσα

  Φύσει Βιολογικά Προϊόντα – Ηγουμενίτσα


Το νέο κατάστημα διάθεσης βιολογικών προϊόντων στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, Κύπρου 4, υποδέχεται και επίσημα τους φίλους των ποιοτικών βιολογικών προϊόντων. Στο κατάστημα οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όσπρια και άλευρα, γαλακτοκομικά και κρέατα, βότανα και ξηρούς καρπούς, οίνους και αποστάγματα, αρτοσκευάσματα, λειτουργικά τρόφιμα, συμπληρώματα διατροφής, παραδοσιακά αναγνωρισμένης αξίας και άλλα πολλά. Θα μπορούν παράλληλα να έχουν έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση για τη διατροφική αξία κάθε ενός προϊόντος, τους τρόπους χρήσης τους αλλά και παρουσίαση συνταγών από αυτά. Τη γκάμα των αγαθών συμπληρώνουν δοκιμασμένα προϊόντα ομορφιάς χωρίς αλλεργιογόνα και χημικά.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον καταναλωτή είναι τα πολλαπλά επίπεδα διασφάλισης της ποιότητας και αξιοπιστίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της πιστοποίησης του καταστήματος από το φορέα ελέγχου και πιστοποίησης ΔΗΩ, της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο της παραγωγής βιολογικών προϊόντων από διάφορες θέσεις αλλά και της δικής σας συνεχούς συμμετοχής και ανατροφοδότησης παρατηρήσεων ή παραινέσεων. Αυτή τη στιγμή αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο κατάστημα πώλησης αυτού του είδους στη Θεσπρωτία και στους υπόλοιπους νομούς της Ηπείρου. Ταυτόχρονα γίνεται διαρκής αναζήτηση μικρών παραγωγών – πέραν των υπαρχόντων – που έχουν αποδείξει τη συνέπειά τους στις οικολογικές αρχές και διαθέτουν πιστοποιητικά σε ισχύ. Τα παραπάνω συστατικά δίνουν τη δυνατότητα ο τελικός καταναλωτής να συναντά καλύτερες τιμές, να μειώνεται το οικολογικό αποτύπωμα πολλών προϊόντων, κυρίως μέσω της μείωσης των υλικών συσκευασίας (που είναι το πλαστικό τις περισσότερες φορές), να στηρίζονται οι ντόπιοι παραγωγοί, οι ίδιοι να πετυχαίνουν καλύτερες τιμές από τα συνήθη κανάλια εμπορίας, και κυρίως τα τελικά προϊόντα να υπερτερούν σε θρεπτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά (γεύση, άρωμα).
 Φύσει Βιολογικά Προϊόντα – Ηγουμενίτσα









Θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την εγκάρδια στήριξή σας που εκφράστηκε τόσο έντονα τη βραδιά των εγκαινίων, να σας ενημερώσουμε ότι οι συνταγές παρασκευής των εκλεκτών εδεσμάτων που δοκιμάσαμε είναι διαθέσιμες στο κατάστημα, όπως φυσικά και τα υλικά παρασκευής τους, να ευχαριστήσουμε για την ευγενική προσφορά τους προμηθευτές και παραγωγούς μας καθώς και το δίδυμο της γαστρονομικής δημιουργίας.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση πέραν του καταστήματος, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@fysei.gr , στη σελίδα μας στο facebook @fysei.bioproducts είτε στο τηλέφωνο 2665409060.








Εγκαίνια για το νέο κατάστημα βιολογικών προϊόντων στην Ηγουμενίτσα Εγκαίνια για το νέο κατάστημα βιολογικών προϊόντων στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.