Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επισκέφτηκε το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Ηγουμενίτσα

 
Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από τους Δώρη Δήμα Υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Μπούργο Πρόεδρο του Ε.Κ.Θ. και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Ηγουμενίτσας, Σπύρο Υφαντή πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Θεσπρωτίας και Κατερίνα Δήμα μέλους του Σ.Π. Ηπείρου Κ/Λ της ΚΝΕ υποψήφιους περιφερειακούς Συμβούλους Ηπείρου, επισκέφτηκε το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Ηγουμενίτσα.
 
Από το προσωπικό θεραπείας του σταθμού κ. Σαββίδη έγινε ενημέρωση για την δράση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 
Οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ . 
Την συμφωνία με την προώθηση των «στεγνών» προγραμμάτων απεξάρτησης που έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 70%. 
Την διαφωνία στον διαχωρισμό σε «σκληρά και μαλακά» ναρκωτικά.
Την αθώωση της κάνναβης και τον έμμεσο εξωραϊσμό της μαστούρας που προωθείται.
 
Εκφράστηκε επίσης η κάθετη διαφωνία της Λ.Σ. με τη νομοθέτηση της δημιουργίας  «χώρων εποπτευόμενης χρήσης» (ΧΕΧ) ναρκωτικών ουσιών, που προωθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την συμφωνία όλων των άλλων κομμάτων εκτός ΚΚΕ. Οι ΧΕΧ εντάσσονται στην πολιτική «μείωσης της βλάβης», όπως απορρέει από την ΕΕ και αποτελεί ένα από τα πιο απάνθρωπα κι εγκληματικά μέτρα διαχείρισης του προβλήματος των ναρκωτικών. 
 
Με το ίδιο νομοσχέδιο ενισχύεται ο ρόλος ιδιωτών και ΜΚΟ στη λειτουργία συμβουλευτικών σταθμών, κέντρων απεξάρτησης και επανένταξης, την ίδια ώρα που τα δημόσια προγράμματα υποβαθμίζονται ακόμα περισσότερο, με την επέκταση της «ευελιξίας» στις σχέσεις εργασίας, που σημαίνει αδυνάτισμα του έργου και του ρόλου τους.
 
Συζήτηση έγινε επίσης και για τις νέες εξίσου καταστροφικές εξαρτήσεις όπως ο τζόγος, το αλκοόλ, το διαδίκτυο.
Το Ταξικό Συνδικαλιστικό κίνημα, οι εκλεγμένοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στα όργανα της Τοπικής Διοίκησης, δίνουν την μάχη ενάντια σε όλες τις εξαρτήσεις . Καλούν την νεολαία στον αγώνα για τα δικαιώματα και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της.
Καλούν λαό και νεολαία να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στην ναρκοκουλτουρα, να οργανώσουν μέσα από τα Σωματεία τους τον αγώνα τους για να κατακτήσουν τον κόσμο που τους πρέπει και ονειρεύονται, κόντρα στους ψεύτικους «παραδείσους» των εξαρτήσεων.
 

Για την «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ηγουμενίτσας
Δώρης Δήμας
Υποψήφιος Δήμαρχος
Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επισκέφτηκε το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Ηγουμενίτσα Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επισκέφτηκε το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.