Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για την Χερσαία Ζώνη Λιμένα



Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του, εξέδωσε την με αριθμό 69/2019 Απόφαση, σχετικά με τη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας, με την οποία:

Α) Εκφράζει την αγωνία του για την καθυστέρηση της παραχώρησης της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ηγουμενίτσας στο Δήμο Ηγουμενίτσας, καθώς και την ανησυχία του μήπως παρουσιαστεί εμπλοκή του θέματος από τη ψήφιση του σχετικού Νόμου.

Β) Ζητάει από τους συναρμόδιους Υπουργούς :

· Να επιταχύνουν τις διαδικασίες παραχώρησης και να αποδοθεί άμεσα στο Δήμο όλη η έκταση της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ηγουμενίτσας που δεν χρησιμοποιείται για λιμενικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του χώρου του παλαιού Λιμένα – (τελωνείο και πάρκινγκ), όπως και του παραλιακού δρόμου.

· Να μην προχωρήσουν σε συμβάσεις υπο-παραχώρησης εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταφοράς της χερσαίας ζώνης στο Δήμο.

Γ) Καλεί σε συμπόρευση όλους τους φορείς σε κοινό αγώνα για τη διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματος.

Δ) Τέλος ζητάει άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για την Χερσαία Ζώνη Λιμένα Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για την Χερσαία Ζώνη Λιμένα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.