Αντ . Μπέζας: “Επιτρέψαμε οι πολιτικές απάτες και οι αυταπάτες να εκτροχιάσουν τη χώρα”



Με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, ο πρώην βουλευτής και υπουργός Αντώνης Μπέζας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στην εκδήλωση άκουσα,από κάποιους, λόγια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!
Αυτό συμβαίνει γιατί επιτρέψαμε σε πολιτικές απάτες και αυταπάτες να εκτροχιάσουν τη χώρα. Και στην οικονομία τα χαμένα χρόνια αντανακλώνται σε ανεργία, σε φτώχεια, σε δυσκολίες και σε ακινησία. Τρεις στους δέκα Έλληνες έχουν δυσκολία να πληρώσουν το ρεύμα, ένας στους τέσσερις Έλληνες δεν μπορούν να έχουν θέρμανση, τέσσερις στους δέκα έχουν δυσκολία να πληρώσουν την ιδιωτική συμμετοχή στα φάρμακά τους και τρεις στους πέντε κάνουν διακανονισμούς για τις υποχρεώσεις τους στον ΕΦΚΑ και την εφορία. Στην αγορά εργασίας κυριαρχούν οι μορφές μερικής και περιοδικής απασχόλησης και υποχωρεί η πλήρης απασχόληση. Επτά στους δέκα ανέργους είναι μακροχρόνια άνεργοι,ένας στους τρεις αμείβεται στον ιδιωτικό τομέα με λιγότερα από 330 ευρώ το μήνα, ενώ με το ρυθμό αποκλιμάκωσης της ανεργίας επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσουμε στα προ κρίσης επίπεδα απασχόλησης το 2030.
Την ίδια ώρα, οι μικρομεσαίοι στενάζουν κάτω από την υπερφορολόγηση και την έλλειψη ευκαιριών!
Μια λύση υπάρχει: #Πολιτική_Αλλαγή!!!
Αντ . Μπέζας: “Επιτρέψαμε οι πολιτικές απάτες και οι αυταπάτες να εκτροχιάσουν τη χώρα” Αντ . Μπέζας: “Επιτρέψαμε οι πολιτικές απάτες και οι αυταπάτες να εκτροχιάσουν τη χώρα” Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.