Στην Ιταλία διαπαραταξιακή αποστολή του δήμου Σουλίου, για συνάντηση με την οικογένεια Bvlgari



Την αποκάλυψη πως επίκειται ραντεβού με την οικογένεια Bvlgari, έκανε κατά την διάρκεια του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, η δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη.

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαρτίου και από τον δήμο Σουλίου στην αποστολή θα συμμετέχουν η δήμαρχος, ο πρόεδρος της Παραμυθιάς Γιώργος Καλόγηρος, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Βαγγέλης Ντάγκας (μέσω του οποίου έγινε και η επαφή με την οικογένεια ) και δημοτικοί σύμβουλοι από την αντιπολίτευση που θα οριστούν από τις παρατάξεις .

«Καταφέραμε επιτέλους να βρούμε επικοινωνία με την οικογένεια Bvlgari. Το ραντεβού μας είναι με του εγγονούς του Σωτήριου Βούλγαρη, Nicola και την Anna Bvlgari. Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση της οικογένειας για τα σχέδια αξιοποίησης του πρώην δημοτικού σχολείου, για το πως μπορεί να συμμετέχει η οικογένεια στην αίθουσα που θα είναι αφιερωμένη στον οίκο. Επίσης θα επιδιώξουμε το όνομα του κτηρίου μετά τις παρεμβάσεις να είναι Κέντρο Τέχνης, Πολιτισμού & Εκπαίδευσης Bvlgari» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σταυρούλα Μπραΐμη, η οποία τόνισε πως «το σημαντικό για εμάς είναι πως θα ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας με την οικογένεια, ο οποίος θα επιτρέψει στην επόμενη δημοτική αρχή και μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στο κτίριο, να αξιοποιήσει την οικογένεια όπως αυτή κρίνει»

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία επίσημη επίσκεψη μέλους της οικογένειας Bvlgari στην Παραμυθιά ήταν προ 15ετιας με το γνωστό φιάσκο του Ο.Σ.Κ, ενώ ακολούθησαν αρκετές incognito επισκέψεις, με πιο πρόσφατη αυτή του Nicola Bvlgari, τον Αύγουστο που μας πέρασε, ο οποίος επισκέφτηκε το παζάρι του Σαββάτου άλλα και το πρ. δημοτικό σχολείο που κατασκευάστηκε με δωρεά του παππού του.
Στην Ιταλία διαπαραταξιακή αποστολή του δήμου Σουλίου, για συνάντηση με την οικογένεια Bvlgari Στην Ιταλία διαπαραταξιακή αποστολή του δήμου Σουλίου, για συνάντηση με την οικογένεια Bvlgari Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 19, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.