Μάριος Κάτσης: Θερμά συγχαρητήρια στο 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας



Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας για την συμμετοχή και τις διακρίσεις που πέτυχαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής της WRO Hellas.
Τα παιδιά, με όρεξη για δουλειά και με συνεργατικό πνεύμα υλοποίησαν εκπληκτικές καινοτόμες ιδέες με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας και τους αξίζει ο θαυμασμός μας.

Η Παιδεία και το νέο ελεύθερο Σχολείο δεν περιορίζεται στα στενά όρια της τάξης.

 
Για αυτό, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς υπευθύνους, στους γονείς και στους διευθυντές των σχολείων που, με την αμέριστη στήριξή τους στη νέα γενιά συνέδραμαν στο να γίνει πράξη το πραγματικό νόημα αυτού του διαγωνισμού, που δεν ήταν άλλο από το να καλλιεργηθεί στα παιδιά η αγάπη για τη γνώση και τις επιστήμες, μέσα από την συνεργασία και το παιχνίδι, ώστε να αναπτύξουν ελεύθερα τα ταλέντα τους.
Η νέα γενιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου και με τέτοιες ελπιδοφόρες πρωτοβουλίες, δεν μπορούμε παρά να το ατενίζουμε με αισιοδοξία!

Μάριος Κάτσης: Θερμά συγχαρητήρια στο 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Μάριος Κάτσης: Θερμά συγχαρητήρια στο 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.