Και οι αγρότες στη ρύθμιση των 120 δόσεων«Το φθινόπωρο θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, οι δυνάμεις που αγωνίζονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση, με τις δυνάμεις που είχαν δώσει το στίγμα τους όλα αυτά τα χρόνια».

Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, ενώ όπως είπε "στην επικείμενη ευνοϊκή ρύθμιση 120 δόσεων για ασφαλιστικά ταμεία και εφορία θα περιλαμβάνονται και οι αγρότες".

Επεσήμανε ότι πριν από 10 μήνες εξαγγέλθηκαν οι ρυθμίσεις για τα αγροτικά δάνεια που προβλέπουν τη διαγραφή όλων των τόκων και του κεφαλαίου και σημείωσε ότι τα χρέη προς τα ασφαλιστικά τους ταμεία και την εφορία θα ρυθμιστούν με την επικείμενη ρύθμιση.

Ερωτηθείς για το πολιτικό του μέλλον, ο Β. Κόκκαλης σημείωσε ότι προέχει το κυβερνητικό έργο, φέρνοντας ως παράδειγμα τη ρύθμιση των 120 δόσεων και το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.

«Προέχει να αποκατασταθούν οι αδικίες, Το φθινόπωρο του 2019 θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, οι δυνάμεις που αγωνίζονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με τις δυνάμεις που είχαν δώσει το στίγμα τους όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πιθανόν να είμαι και εγώ μέσα στις δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια και που φέρνουν τη συνταγματική αναθεώρηση» τόνισε.
Και οι αγρότες στη ρύθμιση των 120 δόσεων Και οι αγρότες στη ρύθμιση των 120 δόσεων Reviewed by ebagelos on Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες