Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ στην Παραμυθιά για τον εντοπισμό 88χρονου που αγνοείται



Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και εθελοντών στην Παραμυθιά, για τον εντοπισμό 88χρονου κατοίκου της Παραμυθιάς που αγνοείται.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της parmythia-online.gr, η εξαφάνιση του 88χρονου που αντιμετωπιζει προβλήματα υγείας, δηλώθηκε από τον γιο του στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και από τότε δόθηκε «συναγερμός» για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γιος του στην αναφορά εξαφάνισης, δεν έχει επικοινωνία με τον 88χρονο πατέρα του τις τελευταίες 48 ώρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με αναφορές τουλάχιστον 2 κατοίκων της πόλης, τον είδαν πριν 24 ώρες στον περιφερειακό Αγίου Δονάτου.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα και αναλόγως με την έκβαση της υπόθεσης, αναμένεται να εκδοθεί silver altert για τον 88χρονο.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.
Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ στην Παραμυθιά για τον εντοπισμό 88χρονου που αγνοείται Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ στην Παραμυθιά για τον εντοπισμό 88χρονου που αγνοείται Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 24, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.