Το ψηφοδέλτιο τησ ΔΑΣ ΟΤΑ για τις εκλογες του συλλόγου εργαζομένων οτα ν Θεσπρωτίας

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ τη ΦΩΝΗ ΜΑΣ!
ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ τη ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ!

Συνάδελφε – Συναδέλφισσα,

Απευθυνόμαστε σε εσένα που έχεις την απαίτηση να ζεις από τη δουλειά σου και ενώ ζεις την αβεβαιότητα, δε βολεύεσαι και δεν εφησυχάζεις. Σε εσένα που προβληματίζεσαι πώς φτάσαμε εδώ και έχεις τη διάθεση κάτι να κάνεις. Σε εσένα που αναρωτιέσαι: πάντα έτσι θα είναι; και αποφασίζεις να το παλέψεις.

Μόνος του δε μπορεί κανένας μας!!!

Μόνο με την οργάνωση, μόνο με γερό, μαζικό, προσανατολισμένο στη σύγκρουση σωματείο, μπορείς να σηκωθείς ψηλότερα, να διεκδικήσεις μία καλύτερη ζωή με δικαιώματα, αξιοπρέπεια, μόρφωση, πολιτισμό και για να γίνει πραγματικά δυνατό το σωματείο χρειάζεται τη δική σου συμμετοχή.


Στις 9 Απριλίου 2019 που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για διοικητικό συμβούλιο έχουμε την ευκαιρία να δυναμώσουμε τη φωνή μας. Να γίνουμε πιο πολλοί, πιο αποφασισμένοι. Να δημιουργήσουμε τους όρους που θα μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς στις μάχες που έρχονται και είναι πολλές.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ , σε καλεί να οργανωθείς, να συνταχθείς μαζί μας στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Σε καλούμε με θάρρος γιατί καθημερινά τα προηγούμενα χρόνια επιβεβαιώθηκε η πορεία που έχουμε χαράξει.

Και αυτό γιατί . Δεν αδιαφορήσαμε για κανένα πρόβλημα. Μπήκαμε μπροστά για συναδέλφους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, που έχαναν τα σπίτια τους, για το μεροκάματο και τους μισθούς, για τα δικαιώματα που μας έπαιρναν πίσω, για τα βαρέα, το ασφαλιστικό. Πραγματοποιήσαμε συχνά γενικές συνελεύσεις, δεκάδες συσκέψεις, κάναμε προσπάθεια να πάρουν οι εργαζόμενοι την υπόθεση στα χέρια τους. Δε φοβηθήκαμε, δε λουφάξαμε, δε συμβιβαστήκαμε. Ακολουθήσαμε τη γραμμή της σύγκρουσης. Δώσαμε μάχες με την εργοδοσία , την κυβέρνηση .

Απαιτούσαμε και δεν παρακαλούσαμε.


Δε γίναμε χειροκροτητές της αντιλαϊκής πολιτικής της Κυβέρνησης. Αδιάκοπα ενημερώναμε τον κλάδο για ό, τι έρχεται, δεν καλλιεργήσαμε αυταπάτες, δεν περιμέναμε να λύσει τα προβλήματα μία δήθεν αριστερή κυβέρνηση Δεν πορευτήκαμε μόνοι μας. Με τους αγώνες μας, συναντηθήκαμε δεκάδες φορές με άλλους κλάδους που μαχητικά διεκδικούσαν. Μαζί δώσαμε τη μεγάλη μάχη του ασφαλιστικού και της ανεργίας χωρίς δειλία και δισταγμό

Η πείρα που έχουμε συγκεντρώσει μπορεί να βοηθήσει να βγουν πολύτιμα συμπεράσματα, να μας βγάλει ακόμα πιο δυναμωμένους.

Ξέρουμε τι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας : Τη λογική των δυνάμεων του συμβιβασμού, της μετατροπής του σωματείου σε προπαγανδιστή της εκάστοτε κυβέρνησης, τη λογική της ανάθεσης, της εύκολης λύσης από τα πάνω. Τη λογική των δυνάμεων που κάνουν ό, τι μπορούν για να αυξηθεί η απογοήτευση των εργαζομένων, να περάσει ο συμβιβασμός των εργαζομένων με τα λίγα.
Τη λογική των δυνάμεων που κατηγορούν το σωματείο τάχα για αδράνεια, αλλά οι ίδιοι απουσιάζουν από κάθε διαδικασία.

Ξέρουμε πώς πρέπει να πορευτούμε: Πιο μαζικά, πιο μαχητικά, πιο συγκρουσιακά, με καλύτερη οργάνωση, διορθώνοντας λάθη, ξεπερνώντας αδυναμίες. Συνεχίζοντας όμως στην ίδια κατεύθυνση… Στο δρόμο που οδηγεί στην πάλη για να κερδίσουμε πίσω, όσα μας πήραν στα χρόνια της κρίσης, στη μάχη που ανοίγει το δρόμο για να κερδίσουμε όσα έχουμε ανάγκη και η δουλειά όλων των εργαζομένων τα παράγει.

Στις 9 Απριλίου 2019 δυναμώνουμε το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ . Συμμετέχουμε πιο μαζικά.

Εδώ βρίσκεται η ελπίδα και η προοπτική.

ΨΗΦΙΣΕ – ΣΤΗΡΙΞΕ

ΔΑΣ – ΟΤΑ

Στηρίζουμε – ψηφίζουμε ΔΑΣ - ΟΤΑ Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ.) ΟΤΑ


Το ψηφοδέλτιο τησ ΔΑΣ ΟΤΑ για τις εκλογες του συλλόγου εργαζομένων οτα ν Θεσπρωτίας Το ψηφοδέλτιο τησ ΔΑΣ ΟΤΑ για τις εκλογες του συλλόγου εργαζομένων οτα ν Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 31, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες