Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Κ. Γόγολος, συγχαίρει μαθητές των σχολείων του Δήμου
Θερμά συγχαρητήρια, στους μαθητές, τους γονείς, τους δασκάλους και τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου μας, για τις διακρίσεις τους.
Συγχαίρω προσωπικά τον Π. Τόκα μαθητή του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας, για το 1ο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δοκιμίου για τον Ελευθέριο Βενιζέλο με θέμα " Ο Πολιτισμός του Μικρασιατικού Ελληνισμού" και την προσέγγισή όπως αποτυπώθηκε στην εργασία του.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους μαθητές του 1ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας για τις επιδόσεις τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas.
Οι διακρίσεις των μαθητών, των παιδιών μας, είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου μας.
Ας αποτελέσει παράδειγμα για μας τους μεγάλους, ο τρόπος που μπόρεσαν τα παιδιά, πριν από τα " θέλω και ζητώ" να έχουν προτάξει τα " οραματίζομαι, αγωνίζομαι, συνεργάζομαι, επιτυγχάνω"
Σαν πατέρας και σαν πολίτης τους εμπιστεύομαι και τους ενθαρρύνω. Σαν αυριανός Δήμαρχος θα είμαι δίπλα τους.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Κ. Γόγολος, συγχαίρει μαθητές των σχολείων του Δήμου Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Κ. Γόγολος, συγχαίρει μαθητές των σχολείων του Δήμου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες