Στον συνδυασμό του Σπ. Ριζόπουλου στην Θεσπρωτία ο Δημήτρης Γκαμπρέλας



Το δυνατό χαρτί του συνδυασμού Ριζόπουλου στην Θεσπρωτία, φαίνεται πως είναι ο επιχειρηματίας από την Μαζαρακιά κ. Δημήτριος Γκαμπρέλας .

Ο κ. Γκαμπρέλας είναι ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων με έδρα την Μαζαρακιά Θεσπρωτίας, οι οποίες έχουν ως αντικείμενο το γενικό εμπόριο.

Εδώ και αρκετά χρόνια ενισχύει δεκάδες ομάδες και αθλητικούς συλλόγους της Θεσπρωτίας, ενώ είναι αντιπρόεδρος της ομάδας του Θεσπρωτού και μέλος του ΔΣ του Α.Σ. Μαργαριτίου.

Ο κ. Γκαμπρέλας είναι 39 ετών και είναι "πρωτάρης" πολιτικά, αφού είναι η πρώτη φορά που ασχολείται ενεργά με την πολιτική σκηνή, ζητώντας την ψήφο των Θεσπρωτών, για τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσπρωτίας.

Αυτό ωστόσο δεν τον εμποδίζει στον αγώνα του, τον οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθώς είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος και αγαπητός σε ολόκληρη τη Θεσπρωτία.
Στον συνδυασμό του Σπ. Ριζόπουλου στην Θεσπρωτία ο Δημήτρης Γκαμπρέλας Στον συνδυασμό του Σπ. Ριζόπουλου στην Θεσπρωτία ο Δημήτρης Γκαμπρέλας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.