Αλέκος Πάσχος: Βαρόμετρο για την εικόνα της Κυβέρνησης οι επερχόμενες εκλογές του Μαΐου



Βαρόμετρο για την εικόνα της Κυβέρνησης και για την απόφαση Τσίπρα για την ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών, χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, ο υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας με το Κίνημα Αλλαγής, Αλέκος Πάσχος, από την Πρέβεζα όπου παραβρέθηκε στην ομιλία της πρόεδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννήματα.

Παρόν στην ομιλία και οι επίσης υποψήφιοι βουλευτές Θεσπρωτίας Σπύρος Μπότος και Μαρία Σαμίου.

Ο Αλέκος Πάσχος τόνισε την σημασία της συσπείρωσης του πολιτικού χώρου του ΚΙΝΑΛ που διαφαίνεται να οδεύει σε ικανοποιητικά επίπεδα με δεδομένα τα ποσοστά των προηγούμενων 2 εκλογικών αναμετρήσεων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως το Κίνημα Αλλαγής θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αντιπροσώπευση της κεντροαριστεράς στην επόμενη βουλή, ενώ προέβλεψε πως θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Χαρακτήρισε όψιμο το το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο του ΚΙΝΑΛ σημειώνοντας πως προέκυψε καθώς η Κυβέρνηση ψάχνει σανιδά σωτηρίας.

Τέλος απεύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης σε όσους φίλους του Κινήματος αποστασιοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρονιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η προσπάθεια για την ανάδειξη των αρχών του Ανδρέα Παπανδρέου, του Αντώνη Τρίτση, του Γεώργιου Γεννηματά και της Μελίνας Μερκούρη, απαιτεί πανστρατιά από όλους.
Αλέκος Πάσχος: Βαρόμετρο για την εικόνα της Κυβέρνησης οι επερχόμενες εκλογές του Μαΐου Αλέκος Πάσχος: Βαρόμετρο για την εικόνα της Κυβέρνησης οι επερχόμενες εκλογές του Μαΐου Reviewed by ebagelos on Δευτέρα, Μαρτίου 18, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.