Ο Δήμος Σουλίου για τη συνάντηση με την οικογένεια Bulgari


Απόλυτα πετυχημένη η συνάντηση με την οικογένεια Βούλγαρη (Bulgari). Την Παρασκευή 15/3/2019, αποστολή του Δήμου Σουλίου αποτελούμενη από τη Δήμαρχο Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραϊμη –Μπότση, τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ Ντάγκα Ευάγγελο και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παραμυθιάς κ. Καλόγηρο Γεώργιο, βρέθηκε στη Ρώμη με σκοπό τη συνάντηση με τους απόγονους του Σωτηρίου Βούλγαρη, ιδρυτή της γνωστής εταιρίας Bvlgari.

Δήμαρχος Σουλίου, Σταυρούλα Μπραϊμη - Μπότση : “Μεταφέραμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την ευεργεσία τους στην Παραμυθιά και ενημερώσαμε τους απογόνους της οικογένειας Άννα και Πάολο Βούλγαρη για τις εξελίξεις στην επαναχρησιμοποίηση του κτιρίου Βούλγαρη. Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την παρουσία μας. Θετική ανταπόκριση υπήρχε στην πρόταση μας, για συνδρομή τους στη διαμόρφωση και λειτουργία της αίθουσας προς τιμήν της οικογένειάς τους. Μετά τη χρηματοδότηση με 2.500.000€ του έργου της ανακαίνισης του πρώην σχολείου Βούλγαρη από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΠαΝΕΚ, και επαναχρησιμοποίησης του σε πολυχώρο Τέχνης, Ιστορίας, Πολιτισμού και Εκπαίδευσης, η διασφάλιση της αρωγής της οικογένειας Βούλγαρη καταμαρτυρούν ότι το ιστορικό κτίριο Βούλγαρη θα αποτελέσει το διαμάντι της Παραμυθιάς και όλης της Ηπείρου “.

Ο Δήμος Σουλίου για τη συνάντηση με την οικογένεια Bulgari Ο Δήμος Σουλίου για τη συνάντηση με την οικογένεια Bulgari Reviewed by ebagelos on Τρίτη, Μαρτίου 19, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.