Γεύσεις Ηπείρου στην έκθεση HO.RE.CA



H Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και η Forum s.a. διοργάνωσαν και φέτος το 13ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας, που έγινε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στη διεθνή έκθεση HO.RE.CA 2019.

Το Chef΄s Club Ηπείρου αποδέχτηκε την πρόσκληση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και συμμετείχε σε αυτήν, παρουσιάζοντας και μαγειρεύοντας για 45 λεπτά συνταγές της Ηπείρου.

Το Chef΄s Club Ηπείρου με την βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου, της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, τοπικών επιχειρήσεων και του Χορευτικού Ομίλου Ιωαννίνων ( Χ.Ο.Ι ) , είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ηπειρωτικές γεύσεις, που ταξίδεψαν γευστικά εκατοντάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες της έκθεσης.

Επίσης, έγινε παρουσίαση τοπικών μας προϊόντων και προβλήθηκε βίντεο για τον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής μας.

Οι γεύσεις της Ηπείρου ενθουσίασαν όλους όσους είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, ενώ σημαντικά ήταν και τα οφέλη για τον τόπο μας, καθώς δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιαστούν ιδέες και προτάσεις, για την ευρύτερη ανάπτυξη του τουριστικού και γαστρονομικού μας προϊόντος.
Γεύσεις Ηπείρου στην έκθεση HO.RE.CA Γεύσεις Ηπείρου στην έκθεση HO.RE.CA Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 02, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.