Την Κυριακή ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Πέρδικας




Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πέρδικας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, την Τοπική Κοινότητα Πέρδικας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προκηρύσσουν τον "1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Πέρδικας" την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 που περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες: 
  • 1000μ για τους μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού. ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10.30
  • 1.500 μ για μαθητές και μαθήτριες ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10.45
  • 2.000μ για τους μαθητές και μαθήτριες Λυκείου και ΑΝΩ . ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 11:10

Περιγραφή Αγώνα: 
Ο Αγώνας διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Ξεκινάει από την περιοχή ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και τερματίζει στην κεντρική πλατεία Πέρδικας.
1. Τόπος Εκκίνησης: ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ .
3. Τόπος τερματισμού: Κεντρική Πλατεία Πέρδικας
4. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 14 Απριλίου 2019. 5. Ώρα Εκκίνησης: 10.30 π.μ.
6. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών , Γυμνασίων και Λυκείων και άνω στα 2.000 μέτρα οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
7. Δηλώσεις συμμετοχής: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται 30 λεπτά πριν από την εκκίνηση των αγωνισμάτων.
8. Ηλικιακές κατηγορίες & Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) μαθητές και μαθήτριες(3) των ανάλογων κατηγοριών (ΔΗΜΟΤΙΚΟ -ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ).
9.Χρονομέτρηση: H χρονομέτρηση με χρονόμετρο χειρός.
10.Τροφοδοσία: Στον τερματισμό θα υπάρχει νερό για τον κάθε συμμετέχοντα.
11.ΓΕΝΙΚΑ Τεχνικός υπεύθυνος της διοργάνωσης ορίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ .Πλάτωνας Βασίλης , υπεύθυνη εκκινήσεων η προπονήτρια κα .Μπέζα Σαββίνα και διαδρομών η κα Μαρκιανίδου Ραχήλ και Ιλβανίδης Κωνσταντίνος.
Την Κυριακή ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Πέρδικας Την Κυριακή ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Πέρδικας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 09, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.