Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 26χρονος που λεηλατούσε τα παγκάρια εκκλησιών



Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, υποθέσεις διαρρήξεων – κλοπών σε εκκλησίες, που έγιναν στην περιοχή της Ηγουμενίτσας.

Για τις υποθέσεις αυτές, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (16-04-2019) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 16-02-2019 έως 16-04-2019, διέπραξε στην περιοχή της Ηγουμενίτσας τις παρακάτω διαρρήξεις - κλοπές:

· διέρρηξε τρεις φορές τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στην Ηγουμενίτσα, απ’ όπου αφαίρεσε, χρηματικά ποσά από το παγκάρι,

· διέρρηξε δύο φορές τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη θέση Πυρί Ηγουμενίτσας, χωρίς να αφαιρέσει κάτι,

· διέρρηξε τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το παγκάρι,

· αποπειράθηκε να διαρρήξει το εξωκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας, έγινε όμως αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 26χρονος που λεηλατούσε τα παγκάρια εκκλησιών Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 26χρονος που λεηλατούσε τα παγκάρια εκκλησιών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 18, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.