Ευχαριστήρια επιστολή του 5ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας



Αξιότιμη κ. Πρόεδρε
Αξιότιμη κ. Κωνσταντίνα
Η προϊσταμένη του 5ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας, ο Σύλλογος Διδασκόντων, τα νήπια καθώς και οι γονείς των νηπίων, μέσω της παρούσας επιστολής θέλουμε να καταθέσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την αρωγή και βοήθεια που μας προσέφερε το Κέντρο Πρόληψης Αριάδνη με το Πρόγραμμα Συναισθηματικής Αγωγής που εκπονήθηκε στο νηπιαγωγείο μας σε 6 εβδομαδιαίες συναντήσεις με τίτλο «Ταξιδεύοντας στο Νησί των Συναισθημάτων».

Σαν προϊσταμένη του 5ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας θα ήθελα να ευχαριστήσω:
1) Την κ. Κοτσώνη Αλεξάνδρα, Πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης Αριάδνη, για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη που μας παρέχει πάντα και την αγορά υλικών που προσέφερε στο νηπιαγωγείο μας για τη διεξαγωγή αυτού του προγράμματος.
2) Την κ. Ζιάγκου Κωνσταντίνα, Ψυχολόγο και Επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Αριάδνη, για τις όμορφες εμπειρίες και τις χρήσιμες γνώσεις που έδωσε με το δικό της μοναδικό τρόπο στα παιδιά μας αυτές τις 6 εβδομάδες.
Είμαστε σίγουροι ότι και στο μέλλον θα σας έχουμε δίπλα μας στις κοινές μας προσπάθειες που έχουν στόχο την ολόπλευρη συναισθηματική, κοινωνική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών μας.
Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη
Με εκτίμηση

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ 5ΟΥ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Γκοτζιά Ευγενία

Ευχαριστήρια επιστολή του 5ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας Ευχαριστήρια επιστολή του 5ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 17, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.