Το πασχαλινό bazzar από το Κέντρο Πρόληψης - "ΑΡΙΑΔΝΗ"



Χαρούμενες φατσούλες, παιδικά ξεφωνητά και καλλιτεχνικές πασχαλινές δημιουργίες ομόρφυναν τους πάγκους εργασίας, που είχαν στηθεί στο "ΠΑΝΘΕΟΝ" για τους μικρούς μας φίλους!!!
Παιδιά και γονείς κατέκλυσαν το "ΠΑΝΘΕΟΝ" προκειμένου να στολίσουν λαμπάδες και να δημιουργήσουν πασχαλινές κατασκευές, στο εργαστήρι που διοργάνωσε και φέτος το Κέντρο Πρόληψης - "ΑΡΙΑΔΝΗ", σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, του Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Γραικοχωρίου και του Δημοτικού Σχολείου Ν. Σελεύκειας.
 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, για την πολύτιμη βοήθειά τους:
- τους εκπαιδευτικούς Στέργιο Παλπάνη, Βάσω Σισμανίδου, Αγγελική Ζιάκκα, Όλγα Τσούτση, Αγάπη Τσαουτσίδου, Κλειώ Παπαδοπούλου
- τη Βαρβάρα Τζοβάρα
- το μουσικό Κωνσταντίνο Λένη
- τους εθελοντές γονείς

Να ευχαριστήσουμε, επίσης, το Δ/ντη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, κ. Γιώργο Κύλλα, για την παραχώρηση των πάγκων εργασίας, τον κ. Θωμά Γεωργίου, με τα έπιπλα ΓΕΕΩΡΓΙΟΥ, για τις ξύλινες κορνίζες και το Δήμο Ηγουμενίτσας για την παραχώρηση του "ΠΑΝΘΕΟΝ".

Από όλους εμάς στο Κέντρο Πρόληψης - "ΑΡΙΆΔΝΗ", ευχές για
"Καλό Πάσχα", με υγεία, αγάπη, χαμόγελα και κοινωνική ευαισθησία!!!
Το πασχαλινό bazzar από το Κέντρο Πρόληψης - "ΑΡΙΑΔΝΗ" Το πασχαλινό bazzar από το Κέντρο Πρόληψης - "ΑΡΙΑΔΝΗ" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 15, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.