Έναρξη λειτουργίας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηγουμενίτσας



Με μεγάλη χαρά χαιρετίζουμε την έναρξη λειτουργίας της κινηματογραφικής λέσχης Ηγουμενίτσας. Ευχόμαστε να έχει πορεία δυναμική και καταλυτική στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.

Έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει, για χρόνια, στην πόλη και ελπίζουμε να μακροημερεύσει χαρίζοντας στιγμές ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Στηρίζουμε την προσπάθεια και θέτουμε τις υποδομές του Δήμου στη διάθεση της κινηματογραφικής λέσχης συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Η αίθουσα στην πρώην μαθητική εστία έχει μετατραπεί σε πολιτιστικό πολυχώρο που με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει πληροί τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις για κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Με τα έργα που έχουν δρομολογηθεί (τοποθέτηση καθισμάτων, προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κλπ) θα αναβαθμιστεί αισθητά η πολιτιστική εικόνα της πόλης που έχει στερηθεί, εδώ και δεκαετίες, ενός αμφιθεατρικού χώρου για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων τέχνης και πολιτισμού.

Συγχαρητήρια στα μέλη της κινηματογραφικής λέσχης.

Καλή αρχή με βιώσιμη συνέχεια.

Έναρξη λειτουργίας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηγουμενίτσας Έναρξη λειτουργίας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.