Τοποθέτηση προειδοποιητικών σημάτων στο Προδρόμι Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ)Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Περιφέρειας Ηπείρου, στο αίτημα κατοίκων του χωριού Προδρόμι Παραμυθιάς, ώστε να τοποθετηθούν στην είσοδο του χωριού, προειδοποιητικές πινακίδες σήμανσης.

Την Τρίτη, συνεργείο της Περιφέρειας, ξεκίνησε τις εργασίες τοποθέτησης νέων πινακίδων, καθώς και φωτεινών σημάτων, και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου.

Στο συγκεκριμένο σημείο κρύβονται κίνδυνοι τόσο για τους οδηγούς των αυτοκινήτων, όσο και για τους κάτοικους που κυκλοφορούν πεζοί.

Μάλιστα, κατά το παρελθόν, στο σημείο έχουν συμβεί αρκετά τροχαία ατυχήματα, ακόμα και δυστυχήματα.

Στην κάμερα του thespro.gr, μίλησε η κάτοικος της περιοχής κα Σοφία Μούκα, η οποία ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη, για το άμεσο και προσωπικό του ενδιαφέρον:

Τοποθέτηση προειδοποιητικών σημάτων στο Προδρόμι Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Τοποθέτηση προειδοποιητικών σημάτων στο Προδρόμι Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 17, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες