Μ. Κάτσης: Η Προοδευτική Συμμαχία έχει δυναμική, μόλις ξεκίνησε και μπορεί να φέρει και ανατροπή και στην Ευρώπη



«Η στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να συγκροτήσει την Προοδευτική Συμμαχία έχει δυναμική στην Ελλάδα, μόλις ξεκίνησε και μπορεί να φέρει και ανατροπή και στην Ευρώπη» και αυτό φαίνεται και από τα δημοσιεύματα, από τις αντιδράσεις και τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης και τον εκνευρισμό της και είναι μια ομολογία της δυναμικής που αυτή η κίνηση έχει τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης.

Ο κ. Κάτσης στον Γιώργο Τραπεζιώτη μίλησε και για το δίλημμα που τίθεται και στην Ευρώπη και εξήγησε ότι όποιος στις ευρωεκλογές ψηφίζει ΝΔ ουσιαστικά ψηφίζει για πρόεδρο της Κομισιόν τον Βέμπερ, δηλαδή τη συμμαχία της ακραίας νεοφιλελεύθερης πτέρυγας με ακροδεξιές πατερίτσες και συμμαχίες. Αυτόν δηλαδή που έλεγε ότι τα μνημόνια στην Ελλάδα είναι «σοφτ» και μας αντιμετώπιζε ως πολίτες β’ κατηγορίας.
 
Μ. Κάτσης: Η Προοδευτική Συμμαχία έχει δυναμική, μόλις ξεκίνησε και μπορεί να φέρει και ανατροπή και στην Ευρώπη Μ. Κάτσης: Η Προοδευτική Συμμαχία έχει δυναμική, μόλις ξεκίνησε και μπορεί να φέρει και ανατροπή και στην Ευρώπη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 09, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.