Μία αξιόλογη υποψηφιότητα για τον Δήμο Ηγουμενίτσας


Αγαπητοί Δημότες με σκοπό τις επερχόμενες εκλογές θα ήθελα να αναφέρω ότι σκοπός της συμμετοχής μου σε αυτόν τον αγώνα είναι να μπορέσω να συνεισφέρω στον τόπο που μεγάλωσα και εγώ από την επαγγελματική μου θέση.
Ως Ξενοδόχος και τουριστικός Πράκτορας στην Περιοχή ξέρω καλά τον τουριστικό κομμάτι της περιοχής μας και θα συμβάλω στην ανάπτυξη του τόπου μας με όλες τις δυνάμεις μου.
Βασικός σκοπός βέβαια για να επιτευχτεί κάλο αποτέλεσμα είναι ο Δήμος να διεκδικήσει και να πάρει την Χερσαία Ζώνη στην εκμετάλλευση του ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα έργα ανάπλασης της παραλιακής ζώνης , τις μαρίνες καθώς και να προσπαθήσουμε να φέρουμε επενδύτες οι όποιοι θα αυξήσουν τα τουριστικά καταλύματα και τις θέσεις των τουριστών.
Η περιοχή μας συνδυάζει το βουνό και την Θάλασσα και θα πρέπει να την εντάξουμε σε προγράμματα τουρισμού 12 μήνες το χρόνο και όχι μόνο τις περίοδο των 03 συνηθισμένων μηνών!!
Για να συμβεί αυτό πρέπει να στοχεύσουμε σε πολλά τμήματα ειδικού τουρισμού όπως εκπαιδευτικός τουρισμός, εκκλησιαστικός τουρισμός, ειδικός τουρισμός (Κυνήγι, Ψάρεμα ,ΑΜΕΑ) , προσέγγιση περισσότερων κρουαζιερόπλοιων , Υδατοδρομιο, γαστρονομικός τουρισμός που εκεί θα μπορέσουμε να αναδείξουμε και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας που είναι και καταπληκτικά και δεν τα γνωρίζουν!!
Πρέπει η περιοχή μας να εκμεταλλευτεί την θέση της και να μην είναι ένα απλό πέρασμα για Ιταλία ή Κέρκυρα ή οπουδήποτε άλλου. Όλα χρειάζονται άλλα ο τουρισμός είναι αυτός που θα φέρει την ανάπτυξη με κερδοφορία των επιχειρήσεων ,περισσότερες θέσεις εργασίας και φυσικά περισσότερα έσοδα στον Δήμο !!
Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να κάνω τον Δήμο μας τουριστικό προορισμό και πιστεύω ότι όλοι οι δημότες ανεξαρτήτου συνδυασμών και πεποιθήσεων θα ήθελαν να ζουν και να απολαμβάνουν τα οφέλη του τουρισμού στην περιοχή τους.
 
Ρέβης Κωνσταντίνος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Μία αξιόλογη υποψηφιότητα για τον Δήμο Ηγουμενίτσας Μία αξιόλογη υποψηφιότητα για τον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.