Παραμυθιά: Ανακοίνωση του Ανδρέα Μπολότση για τις δημοτικές εκλογές



Υποψήφιος με την παράταξη «Τόπος Αξιών» του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου Νικόλα Κάτσιου κατέρχεται ο Μπολότσης Ανδρέας στη Δημοτική Ενότητα Παραμυθιάς. Έχει διατελέσει για δύο θητείες δημοτικός σύμβουλος αλλά και αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουίου Δήμου Σουλίου. Ως ελεύθερος επαγγελματίας (επιπλοποιός) γνωρίζει καλά το επιχειρείν της περιοχής, ενώ ως αιρετό μέλος του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και αιρετό μέλος στην Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας, έχει αποκτήσει μια πολύτιμη διοικητική εμπειρία.

Σε ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Οι εκλογές, λέγεται, είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Σε όλες τις δημοκρατικές χώρες του πλανήτη, το ανώτατο όργανο του κράτους, είναι ο λαός, που ασκεί την εξουσία του με τις εκλογές. Το εκλογικό σώμα είναι οι πολίτες που έχουν το δικαίωμα της ψήφου (ή το «δικαίωμα του εκλέγειν»). Στον τόπο μας εν όψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι συμπολίτες μας θα βρεθούν μπροστά σε μια σειρά προκλήσεων. Πρέπει να αναδείξουν τους τοπικούς άρχοντες από την εκλογική διαδικασία. Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα εργατικότητα και θετική ενέργεια. Σε αυτόν τον αγώνα θέλησή μου είναι να είμαι δίπλα στον συμπολίτη μου για να προσφέρω τα μέγιστα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Με φάρο αυτές τις αξίες γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου στο Δήμο Σουλίου με τον συνδυασμό «Τόπος Αξιών» του υποψήφιου δημάρχου Νικόλα Κάτσιου και ρίχνομαι και εγώ στην μάχη για να αλλάξουμε σελίδα, εμπειρία, θέληση, σεβασμός.Κρίνω λοιπόν αναγκαίο να συνταχθώ με τον Νικόλα Κάτσιο ο οποίος πιστεύω έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του δημάρχου ως οραματιστής και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του δήμου Σουλίου».
Παραμυθιά: Ανακοίνωση του Ανδρέα Μπολότση για τις δημοτικές εκλογές Παραμυθιά: Ανακοίνωση του Ανδρέα Μπολότση για τις δημοτικές εκλογές Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 10, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.