Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων δημιουργείται στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας




Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία "Διεθνές Κέντρο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη (ICSD)", πρόεδρος της οποίας είναι πρώην πολιτευτής του ΚΙΔΗΣΟ στα Γιάννενα, προχωράει στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και σύμβαση μίσθωσης έργου συνολικά τριάντα τριών (33) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΥΛΟΥ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ 2014-2020, ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ:«ΑΣΥΛΟ» ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ: «ΥΠΟΔΟΧΗ/ΑΣΥΛΟ», ΤΙΤΛΟΣ «ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ», στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ICSD) που λειτουργεί στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας .
Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro-news.gr, έχει ήδη βρεθεί χώρος (ξενοδοχείο) που θα στεγάσει την δομή, στο κέντρο του Γραικοχωρίου.
Οι προσλήψεις των 33 ατόμων, αφορούν διάφορες ειδικότητες και συγκεκριμένα, 3 κοινωνικούς λειτουργούς, 3 ψυχολόγους, 3 διερμηνείς, 1 νοσηλευτή, 5 εκπαιδευτικούς, 2 δικηγόρους, 4 διοικητικούς υπάλληλους, 5 φύλακες, 1 μάγειρα και 1 βοηθό μάγειρα, 4 γενικών καθηκόντων και 1 διατροφολόγο. 
Οι συμβάσεις θα έχουν χρόνο αρχικά για 2 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης για άλλους 10 μήνες.
Οι μισθοί κυμαίνονται από 300 μέχρι 1200 ευρώ μηνιαίως, ενώ στην βαθμολόγηση των υποψηφίων, σημαντικό κριτήριο είναι η προσωπική συνέντευξή τους και η αξιολόγηση του βιογραφικού τους .
Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων δημιουργείται στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων δημιουργείται στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 07, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.