Σάρωσαν τα μετάλλια στο πρωτάθλημα καράτε "Lamia Open Series 2019"



Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε για τον σύλλογο Black Belt Shotokan Κarate Igoumenitsas το πρωτάθλημα Lamia Open Series 2019, αφού αθλητές του κατέκτησαν συνολικά 6 μετάλλια. 
Αναλυτικα:
1) Στόλης Δημήτρης - Χρυσο μετάλλιο σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία κερδίζοντας τον επί σειρά ετών πρωταθλητή Ελλάδος της κατηγορίας του. 
2) Στόλη Μαρία - Ασημένιο μετάλλιο 
3) Κωνσταντίνος Μπινας - Ασημένιο μετάλλιο αγωνιζόμενος για πρώτη του φορά στην κατηγορία νέων ανδρών 
4) Άννυ Φαρμάκη - Ασημένιο μετάλλιο 
5) Στόλη Ευρυδίκη - Χάλκινο μετάλλιο 
6) Λυδία Μουλα χάλκινο μετάλλιο. 

Εξαιρετικές εμφανίσεις είχαν επίσης και οι υπόλοιποι 6 αθλητές του συλλόγου, φτάνοντας στον μικρό τελικό της κατηγορίας τους και κατακτώντας την 5η θέση.

Αναλυτικά:
1) Δημήτρης Κουλούρης 
2) Τζανης Δημήτρης 
3) Μωκας Βαγγέλης 
4) Μωκας Μιχάλης 
5) Τζανη Ζωη 
6) Ρεντζελος Νικόλας. 


Ο προπονητής του συλλόγου και πρώην πρωταθλητής του καράτε κ. Κυριάκος Στόλης ανέφερε:
"Είμαστε πολύ περήφανοι για τους αθλητές μας για τη σταθερή τους απόδοση σε κάθε διοργάνωση, το υψηλό τεχνικό τους επίπεδο και το μοναδικό τους ήθος.
Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που είναι δίπλα στα παιδιά τους και στον σύλλογο μας και με τη θετική τους ενέργεια ενισχύουν αυτό το αποτέλεσμα.Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν τη προσπάθεια τους για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!"
Σάρωσαν τα μετάλλια στο πρωτάθλημα καράτε "Lamia Open Series 2019" Σάρωσαν τα μετάλλια στο πρωτάθλημα καράτε "Lamia Open Series 2019" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 17, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.