Ο Γιάννης Γόγολος βρέθηκε στο Πεδίο (Αεροδρόμιο) Μαργαριτίου κατά την άφιξη 5 ελαφρών αεροσκαφών από τη Γαλλία.



Στο Μαργαρίτι βρέθηκε χθες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κατά την άφιξη ελαφρών αεροσκαφών από τη Γαλλία στο διαμορφωμένο Πεδίο ( αεροδρόμιο ) της περιοχής.

Στο meeting που πραγματοποιήθηκε ενημερώθηκε για τις προοπτικές του υπάρχοντος αεροδρομίου. Άκουσε με προσοχή για τον σχεδιασμό από τους εκπροσώπους των περιφερειακών αερολεσχών για την περιοχή και τη δημιουργία κέντρου εκπαίδευσης χειριστών στο Μαργαρίτι.

Επιβεβαίωσε με την παρουσία του το ενδιαφέρον για τα σχέδια των αεροπόρων και δήλωσε τη συμπαράσταση του στις προσπάθειες που γίνονται.

 
" Εκτιμώ πως ο αεροπορικός τουρισμός στην περιοχή μας, θα δώσει προστιθέμενη αξία στο υπάρχον τουριστικό προϊόν και έχω την πεποίθηση πως αποτελεί ευκαιρία για τη χώρα μας και την περιοχή. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πραγματικά την αδιαφορία της σημερινής δημοτικής για το είδος αυτό του τουρισμού, αν και είχε δεχθεί τα αιτήματα των υπευθύνων, τα οποία δεν είχαν κανένα οικονομικό κόστος για το Δήμο.

Δεν μπορούν να δουν μπροστά και το έχουν αποδείξει σε όλους τους τομείς. Λίγη υπομονή και ο Δήμος θα αλλάξει πρόσωπα και νοοτροπία ... " δήλωσε μετά την επίσκεψη του ο κ. Γόγολος

Ο Γιάννης Γόγολος βρέθηκε στο Πεδίο (Αεροδρόμιο) Μαργαριτίου κατά την άφιξη 5 ελαφρών αεροσκαφών από τη Γαλλία. Ο  Γιάννης Γόγολος βρέθηκε στο Πεδίο (Αεροδρόμιο) Μαργαριτίου κατά την άφιξη 5 ελαφρών αεροσκαφών από τη Γαλλία. Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.